Intervjuji

Najraje se povezujem z ljudmi v živo.

Na predavanjih rada ljudem gledam v oči in vidim, kako se energije oplajajo in vibrirajo višje, ko zazvenijo besede resnice. Tukaj pa je nekaj intervjujev, ki bodo morda na vas imeli podoben učinek!


Odpuščanje je pot do notranjega miru

Namesto miru in ljubezni vsakdanje življenje vse prevečkrat zaznamujejo nepotrebni spori, nerazumevanje in trpljenje, ki bi si ga lahko prihranili, če bi znali odpuščati in delovati iz višjega uma.


Vse stvari so rešljive!

Že 30 let se ukvarja z naravnim zdravljenjem, od refleksoterapije stopal, ki jo še vedno uči, do izpopolnjevanja v mnogih drugih zdravilskih tehnikah. Med njimi je tudi štiriletno izobraževanje na zdravilski šoli Barbare Brennan v ZDA, ki vključuje intenzivno ozaveščanje vzorcev in delo na sebi.


Misli s srcem, občuti z razumom

Oli Lukner je predavateljica in mentorica za duhovno rast, učiteljica refleksotrerapije, avtorica knjig z naslovoma Ljubezen, zdravje in smeh in Kaj je s temi ovcami??? Za našo revijo je spregovorila o pomembnih spremembah na našem planetu, ki vplivajo na vse nas, o preskoku naše zavesti na višjo raven, o našem umu in misli kot najmočnejši ustvarjalni sili.


Presenetljivi učinki refleksne masaže stopal

Refleksna masaža stopal je zelo učinkovita metoda naravnega zdravljenja in dragoceno znanje za vzdrževanje družinske zdravstvene preventive ter kurative. V tujini je zelo cenjena tudi kot dopolnilna metoda medicini, saj se obe, tudi pri težjih boleznih, odlično dopolnjujeta.


Prečisti misli, odpusti, ljubi

Vsak konflikten odnos nas spomni, česa pri sebi še nismo sprejeli in vzljubili. Kar vidimo zunaj sebe, je to, kar si mislimo o sebi.


Je zdravje zapisano v stopalih?

Ena od alternativnih terapij je tudi refleksologija, terapevtska masaža stopal, ki naj bi vplivala na zdravje drugih delov telesa. Lahko z masažo stopal dosežemo odlično zdravstveno stanje? Kako deluje? Kaj moramo storiti?


Čas velikega čiščenja

Oli Lukner, terapevtka in predavateljica, je prepričana, da leto 2012, ki ga zaznamujejo izjemno redki astronomski dogodki v vesolju, vsem prebivalcem planeta prinaša izjemne spremembe. Tudi preskok na višje ravni zavesti. V tem času naj bi se aktiviralo vseh 12 plasti naše DNK, zaradi česar naj bi mnogi pri sebi odkrili nove sposobnosti in talente. Za ta novi svet, ki naj bi se rojeval, naj bi vsakdo napredoval z osebno odločitvijo za sočutje, razumevanje, potrpežljivost, toleranco, hvaležnost, ljubeznivost in odpuščanje – ter za ljubezen.


Velika priložnost za osebno preobrazbo

Številna stara ljudstva so za čas okrog leta 2012 napovedala korenite spremembe na Zemlji – in zdaj so tu! Zemlja gre v novi cikel svojega evolucijskega razvoja in skoraj sedem milijard ljudi skupaj z njo potuje v svoj evolucijski proces – v novo stanje zavesti. Mnogi se pretvarjajo, da se ne dogaja nič, čeprav so znaki več kot očitni!


Pot vračanja k sebi

Novejša zdravilska tehnika v slovenskem prostoru – EMF Balancing Technique – je tehnika uravnovešanja elektromagnetnega polja človeka (na kratko EMF), ki temelji na novo odkritem energetskem sistemu človeka. Srečo imam, da lahko ob tem spregovorim tudi o svoji osebni izkušnji, do katere me je popeljala naša sogovornica, terapevtka Oli Lukner, ki pravi, da je EMF metoda, ki lahko osvobodi človeka vseh spon preteklosti in prepričanj ter aktivira njegovo notranjo moč in njegovo resnično, ljubeče bistvo.


Vsak dan šteje

Nihče ne more nikogar ozdraviti, človek se zdravi le sam. Dober zdravilec mu lahko pri tem le pomaga: s svojim znanjem in energijo ga balansira in spremlja na poti k notranjemu ravnovesju, poudarja predavateljica in terapevtka Oli Lukner. In dodaja: “Zdravljenje se vedno začne v nas samih. Vsaka kakovostna sprememba je neločljivo povezana z ljubeznijo do sebe, s samospoštovanjem in z aktiviranjem človekovih vrednot. To pa so večinoma stvari, na katere je marsikdo v svojem življenju pozabil.”

Koledar dogodkov

 • od 30.08. do 01.09.

  Nadaljevalni tečaj refleksne masaže stopal, ob 17 h

  Prijavi se
 • 14.09.

  Aurikuloterapija ob 9h

  Prijavi se
 • od 20.09. do 22.09.

  Začetni tečaj refleksne masaže stopal, ob 17 h

  Prijavi se
 • od 27.09. do 28.09.

  Nadaljevalni tečaj refleksne masaže stopal, ob 17 h

  Prijavi se
 • 05.10.

  Tečaj Metamorfne tehnike, ob 9 h

  Prijavi se
 • od 11.10. do 13.10.

  Začetni tečaj refleksne masaže stopal, ob 17 h

  Prijavi se
 • 19.10.

  Napredne veščine za vse, ki delajo z ljudmi – Postani prvovrsten terapvet, ob 9 h

  Prijavi se
 • od 09.11. do 10.11.

  Akupunkturni meridiani na stopalu – refleksoterapija za novo dobo ob 9.00

  Prijavi se
 • od 15.11. do 17.11.

  Začetni tečaj refleksne masaže stopal, ob 17 h

  Prijavi se
 • 23.11.

  Aurikuloterapija ob 9h

  Prijavi se
 • 08.12.

  Tečaj Metamorfne tehnike, ob 9 h

  Prijavi se
 • od 13.12. do 15.12.

  Začetni tečaj refleksne masaže stopal, ob 17 h

  Prijavi se