Osebno svetovanje in duhovno mentorstvo

Ljubljeni,
ste tudi sami prišli do spoznanja, da ego ne more zdraviti ega in da rešitev nikoli ne najdemo z analiziranjem in neskončnim preigravanjem misli o bolečih izkušnjah iz preteklosti?

V največje veselje in čast mi je, da vas lahko v procesu osebnega svetovanja povsem naravno vodim v izkušnjo ljubezni do sebe in sveta. Ljubezni ni treba iskati izven sebe, ljubezen je to, kar smo. V svojem bistvu smo že zdravi, ozdravljeni in celoviti.

Vem, da človeka lahko globoko spremeni le lastna izkušnja.

Nisem psihologinja, psihiatrinja ali psihoterapevtka. Priznam pa, da sem vse življenje raziskovala, se izobraževala in iskreno delala na sebi. Imam srečo, da sem sledila svojemu Vodstvu in tako na svoji poti brez težav opuščala polresnice, ki jih ponuja ego in vsa »zdravljenja«, ki ne delujejo.

Postopoma sem razvila svoj sistem terapevtskega dela, s katerim se vsakomur posvetim na unikaten način. Zanimajo me trajne rešitve, ki človeka postopoma transformirajo. Zanima me izvor težav, da ga lahko razkrijemo in razrešimo.

Vse se prične v našem umu. Če uporabljamo miselni sistem ega, so strah, krivda, slaba samopodoba in burni medosebni odnosi glavna sestavina našega življenja. Če poznamo resnico našega ljubečega Izvora, duhovne zakone in modrost, se bomo zavedali, da so vse lekcije življenja v naše najvišje dobro, in jih bomo izkoristili za učenje in preboj.

Med svetovanjem se zdravljenje dogaja na energijskem nivoju, zato klienti kmalu občutijo razbremenitev in dotok sveže življenjske energije. Ljudje smo večdimenzionalna, energijska bitja z neizmerno ustvarjalno močjo. Zato ni mogoče, da bi lahko bili žrtve zunanjih okoliščin.

Vse bolečine sveta so posledica dejstva, da se ljudje ne zavedajo, kaj mislijo, čutijo, govorijo in počnejo. Učim vas zavedanja, da tako postanete ustvarjalci svoje življenjske zgodbe, ne pa žrtve neke nedoločene »usode« in »naključij«.

Med srečanjem se odprem notranjemu Vodstvu, ki me pogosto vodi v meditacijo, kanalizirano posebej za vas. Lahko jo posnamete in si jo po želji predvajate doma.

Svet bo lep, ko se bomo vsi zavedali, da imamo vse in smo vse. Ustvarjeni smo takšni, da nam pripada blagostanje na vseh področjih našega življenja. Da bi se tega zavedali, pa se najprej z vso nežnostjo zazrimo v svoje srce.

Če vas karkoli muči in boli, sem tu za vas. Prvi korak do rešitve je, da si priznamo svoja čustva in občutke in se z ljubeznijo objamemo. Na ta svet namreč nismo prišli trpet, pač pa ozdravit svoje življenje.

Delam z otroki, mladostniki, odraslimi in pari. Tridesetletna praksa mi je pokazala, da ni problema, ki se ga ne bi dalo rešiti, če ste le pripravljeni.

Poslušam vas, slišim vas in podpiram na vaši poti.

Če hrepenite po spremembi, mi na [email protected] napišite termine, ki bi vam ustrezali.

Čas svetovanja: dve uri
Cena: 73 evrov

Misli so žive sile.

Svet potrebuje posameznike,
ki namesto teme
izberejo pot miru in svetlobe.

Si želite opustiti kritiko in pritoževanje, pomisliti, preden spregovorite in namesto tega raje blagoslavljati in odpuščati?

Prosite, odprite se in
si dovolite prejeti!

Knjiga uspehov

Draga Oli!

Hvala, ker si me naučila, da je vsaka nevihta lahko darilo, če jo sprejmemo z razumevanjem in njene posledice rešujemo z ljubeznijo. S tvojo pomočjo, neprecenljivim znanjem in modrostjo, ki jo deliš z menoj, sem spoznala, da je vredno vlagati le v tisti del sebe, ki nikoli ne umre.

P.

Draga Oli,

hvala, da si mi pokazala, kako prepoznati svoje občutke in sprejeti strah kot enega od mnogih občutkov, ki ima zame sporočilo in ga s pomočjo meditacije sprejeti, saj nad mano nima več moči. Občutka svobode, ki me preplavlja po najinem druženju, se ne da niti opisati in je izkušnja, ki je ne bom nikoli pozabila.

Lep pozdrav, M.

Draga Oli,

po vsakem srečanju odidem s polnim naročjem spoznanj in navdihnjena za nadaljnje notranje delo. Nemalokrat pa se ob pogledu na resnico odlepi groteskna senca ega in takrat to tudi boli. A brez izjeme, vedno na to mesto stopi globlje spoznanje in na koncu vse preplavi mir.

Ne predstavljam si življenja brez tvojega vodstva, preko katerega lahko dostopam do Sebe in nato najdeno delim naprej.

Hvala ti! N.

Oli,

hvala ti za prebujenje srca! Itak praviš, da za to nimaš zaslug. Da vse naredimo sami. Se ne strinjam! Sama sem se dolgo trudila, s tvojo pomočjo pa se je premaknilo … Priznavam pa si zasluge, da sem te našla in te izbrala za svojo učiteljico.

Š.

Oli,

mislim, da ni besed, s katerimi bi lahko opisala svojo hvaležnost za vso modrost, ki mi jo pomagaš odkrivati. Zmeraj, ko prihajam k tebi z občutki strahu in negotovosti, to v trenutku izpuhti!

K.

Draga Oli,

terapijo čutim iz dneva v dan bolj. Tako rekoč iz dneva v dan bolj žarim. HVALA je absolutno premalo.

T.

Draga Oli!

Psihoterapevti delajo s čustvi, bioenergetiki z energijo, ti pa z Izvorom. To je dodana vrednost, ki osvobodi. Tvoj uresničeni sveti potencial in brezkompromisnost do ega sta me premaknila! Če bi se resnično zavedali redkosti in privilegija pravega učitelja, v času in trendu, ko slepi vodijo slepe, bi šli na kolena in sklenili roke v hvaležnosti. A great angel in disguise! Odkimavam v čudenju in ti ponižno rečem hvala!

Te objemam, Š.

Oli, hvala,

ker si mi vsa ta leta pomagala tlakovati pot, da lahko zdaj z vso odprtostjo sprejemam notranje vodstvo! Lepo gradim na tvojih temeljih! Neprecenljiva si zame! Božja milost!

Objemam te in hvala! N.

Oli,

hvala za napotke in pomoč pri prebujanju zavesti, čutenju ljubezni do sebe in drugih, spoznavanju in razumevanju smisla življenja in odpuščanja. Hvala za največje darilo, ki sem si ga poklonila za rojstni dan. V trenutkih zmede zaslišim tvoje besede, ki me pomirijo, začutim toplino, pogledam v nebo in se zahvalim življenju.

S.

Koledar dogodkov

 • od 28.06. do 30.06.

  Začetni tečaj refleksne masaže stopal, ob 17 h

  Prijavi se
 • od 30.08. do 01.09.

  Nadaljevalni tečaj refleksne masaže stopal, ob 17 h

  Prijavi se
 • 14.09.

  Aurikuloterapija ob 9h

  Prijavi se
 • od 20.09. do 22.09.

  Začetni tečaj refleksne masaže stopal, ob 17 h

  Prijavi se
 • od 27.09. do 28.09.

  Nadaljevalni tečaj refleksne masaže stopal, ob 17 h

  Prijavi se
 • 05.10.

  Tečaj Metamorfne tehnike, ob 9 h

  Prijavi se
 • od 11.10. do 13.10.

  Začetni tečaj refleksne masaže stopal, ob 17 h

  Prijavi se
 • 19.10.

  Napredne veščine za vse, ki delajo z ljudmi – Postani prvovrsten terapvet, ob 9 h

  Prijavi se
 • od 09.11. do 10.11.

  Akupunkturni meridiani na stopalu – refleksoterapija za novo dobo ob 9.00

  Prijavi se
 • od 15.11. do 17.11.

  Začetni tečaj refleksne masaže stopal, ob 17 h

  Prijavi se
 • 23.11.

  Aurikuloterapija ob 9h

  Prijavi se
 • 08.12.

  Tečaj Metamorfne tehnike, ob 9 h

  Prijavi se
 • od 13.12. do 15.12.

  Začetni tečaj refleksne masaže stopal, ob 17 h

  Prijavi se