Spletne delavnice

Ste prebrali mnogo knjig, pa ni bilo pravega učinka? Ste obiskali mnogo delavnic, pa vse ostaja enako? Tudi sama sem dolgo brezupno iskala, dokler nisem našla!

Kitajci pravijo, da »zares vemo« šele takrat, ko znanje, ki smo si ga nabrali, uporabljamo in živimo. Zares šteje šele izkušnja, v kateri stari jaz odpade.

Ego je zelo inteligenten in pretkan, zato bo vse naše poskuse, da bi se ga osvobodili, v kali zatrl. Poznate ta občutek? Lotimo se telesnih ali duhovnih vaj, odločnost morda traja teden dni, potem pa zviti ego že najde nekaj tehtnih izgovorov, da disciplino prekinemo.

Ponujam vam zelo intenzivne programe, ki bodo zatresli uničujoča prepričanja in skrite namene vašega ega ter vas spomnili na to, da vas mir, svetloba in ljubezen niso nikoli zapustili! Učim z jasnostjo in ljubeznijo, da izkusite in postanete to, po čemer ste vedno hrepeneli.

Dobrodošli vsi, ki od življenja pričakujete več in si želite postati zavestni soustvarjalci svoje življenjske zgodbe!

ČUSTVA – MOJA POT DO MIRU

Spletni program

Čas: 6 x 90 minut, enkrat tedensko
Cena: 239,00 EUR
Prijave in dodatne informacije: [email protected]

Želite, da čustva nehajo voditi vaše življenje?

Želite izstopiti iz začaranega kroga stresa in utrujenosti?

Vsi vemo, kako to gre: narava tega sveta je takšna, da nedolžni, ljubeči in odprti otroci že precej zgodaj v življenju doživimo zavrnitev in pričnemo verjeti, da nismo vredni ljubezni. V nas se rodijo dodatna prepričanja nevrednosti in strahu, zato se obdamo z obrambnimi zidovi, da bi se zaščitili pred vnovično zavrnitvijo. Tako zapustimo sebe, težko pa se tudi povežemo z drugimi, kar je v nasprotju z našo duhovno naravo, v kateri smo povezani v eno, v ljubezen in mir.

Vas čustva posesajo vase in uničujejo vašo samopodobo in odnose z drugimi?

Zaradi strahu se vse bolj zapletamo v mrežo neprijetnih čustev, ki nam požrejo ogromno življenjske energije in krhajo naše odnose. Pretirano razmišljamo in iščemo rešitve za težave, ki jih razum ne more rešiti.

Bi želeli te uničujoče vzorce preseči za vedno?

Ne potrebujemo jih! Lahko pa jih izkoristimo v naše najvišje dobro.

Zdravljenje se prične s sprejemanjem tega, kar je. Učili so nas, da moramo čustva požreti, jih zanikati, jim ubežati, jih skriti ali jih izkričati. Dejstvo pa je, da nas ravno čustva, ki jih nikakor ne moremo zanikati, lahko popeljejo v mir.

Klica hrepenenja po enosti in ljubezni se ne da utišati.

V programu ČUSTVA – POT V MIR se naučite:

 • Sredi gorečih čustev začutiti notranji mir v manj kot minuti
 • Razkrinkati uničujoče, skrite vzorce pod ponavljajočimi se čustvenimi reakcijami
 • Opustiti odvisnosti
 • Elegantnega načina dela s čustvi brez drame
 • Zavedanja, da vi niste vaša čustva
 • … temveč stabilno, čudovito bitje, ki mu preprosto niste dali priložnosti, da zasije
 • Znanj za popolnoma nov način delovanja
 • Ohranjati svojo življenjsko energijo in mir

Prišel je čas, da živimo svojo svetlobo in svoje duhovno dostojanstvo!

Kaj pridobite:

 • Neprecenljivo izkušnjo in uporabno znanje
 • MP3 kopijo vodenih vaj in meditacij
 • Pisna navodila in uporabne vaje, ki jih natisnete
 • Odgovore na svoja vprašanja
 • Mir, radost in zaupanje

Ko rečete sebi DA, mi pišite na [email protected]! Dobrodošli!

MOJ DNEVNI PROTOKOL

Spletni program

Čas: 6 x 60 minut, enkrat tedensko
Cena: 239,00 EUR
Prijave in dodatne informacije: [email protected]

Ste že slišali, da so za vsak uspeh potrebne disciplina uma, strast in odločenost, da to rutino zdržimo vsaj 40 dni?

Žal drugače ne gre! Samo vztrajnost vodi iz uničujočega miselnega sistema ega, kjer delujemo kot nezavedni avtomati! Z vztrajnostjo vstopamo v naš Pravi um, ki nas brezpogojno ljubi, vodi in podpira. Tu se naša pot do sreče šele začne.

V poplavi vsega, kar se ponuja v tem času, človek težko izbere vaje, meditacije in program, ki bi bil zares učinkovit in pisan na kožo posameznika. Tudi sama sem brez uspeha iskala nekaj, kar bi bilo vsaj približno na nivoju, ki sem ga potrebovala.

Po štiridesetih letih raziskovanja in delovanja na področju duhovnosti in zdravja vam ponujam celostni sistem vaj, meditacij in dnevnih usmeritev, ki se jih ne boste naveličali. Resnično znanje je namreč uporabno vedno, na vsakem nivoju zavesti.

Čaka vas:

 • Jutranji protokol z naborom kratkih vaj in meditacijo
 • Meditacije za globok stik z Duhovnim vodstvom
 • Preproste telesne vaje z velikim zdravilnim učinkom
 • Protokol za odvezovanje odvisnosti
 • Zvišaj nivo svoje energije!
 • Soustvari čudeže in svoja hrepenenja
 • Ozaveščanje sporočil in lekcij dneva
 • Večerni protokol za zaključek dneva

Kaj pridobite:

 • Vnaprej pripravljen, učinkovit protokol za vsak dan
 • MP3 vaj in meditacij, ki jih lahko poslušate vsak dan
 • Pisni program, ki ga natisnete
 • Preprost, transformativni proces, ki deluje

Stari Azteki so imeli v jeziku nahuatl, azteščini, pravi izraz za naš protokol: privoščite si Tlaquepaque v enem paketu! 😉

Če ste pripravljeni, mi za informacije in prijavo pišite na [email protected]!

ODPUSTIM IN SE OSVOBODIM

Spletni program

Čas: 6 x 90 minut, enkrat tedensko
Cena: 239,00 EUR
Prijave in dodatne informacije: [email protected]

V tem svetu se zdijo opravljanje, presojanje, kritiziranje in pritoževanje povsem naravni in sprejemljivi. Človek lahko pri vsem tem celo nekoliko uživa, saj se mu zdi, da »ima prav«.

Ker pa je vse eno, tisti, ki sodi druge, v resnici sodi samega sebe. Vse, kar mislimo in izrečemo, ostaja v nas samih, zato se ljudje, ki sodijo, ne morejo počutiti prav dobro.

Pot v svetlobo vodi skozi temo. Na pot odpuščanja stopimo šele takrat, ko si priznamo svojo sovražnost do sebe in do drugih. Smejem se, ker prav nihče od nas, ki živimo na tem planetu, ni imun na sovražnost! Ego je na delu 24 ur na dan in prav zaradi njegovega strahu sodimo in se borimo proti »drugim«.

Kako bi se počutili, ko bi vse ljudi, samo za trenutek, videli kot svoje prijatelje? Nedvomno odlično! Navijam, da takšno prijateljstvo postane nova »epidemija«!

Odpuščanje je osebni proces, ki se ga lotite, ker ne zdržite več bolečine, ki jo povzročate samim sebi. Vedno odpuščamo zaradi sebe, ker si, preprosto, želimo biti srečni.

Ego ne zna odpuščati, zato lahko pozabimo na iluzije, da je to prijazen, razumski proces. Razum vodi ego, v njem ni nobene logike, samo laži. Odpuščamo lahko zato, ker smo večdimenzionalna bitja ljubezni in ker je to stanje, ki samo kot tako ne potrebuje odpuščanja. Spet se smejim! Paradoksalno, kajne? Izhajamo iz ljubezni in smo ljubezen sama, zato je odpuščanje najbolj naraven in spontan proces, ki se zgodi skozi nas.

V tem programu vas vodim skozi eleganten proces odpuščanja, kjer bo razum potolažen, srce pa na stežaj odprto. Odpuščanje je zdravljenje na vseh nivojih in vodi v osebno transformacijo. Ko zdravimo sebe, zdravimo ves svet!

Naučili se boste:

 • Odpuščati in uživati v odpuščanju
 • Osrečevati sebe in druge
 • Razvezati vozle, ki vas vežejo skozi mnogo generacij
 • Čutiti mir sredi viharja (z malo vaje …)
 • Stopati po poti sočutja
 • Razumeti, da je vse »v naše najvišje dobro«
 • Razumeti človeško naravo in ego
 • … in v sebi prižgati ogenj Duha, ki vidi vse kot eno
 • V sebi začutiti moč, svetlobo, ljubezen in nedolžnost

Kaj pridobite:

 • Neprecenljivo pisno gradivo
 • Izkušnjo notranje osvoboditve in sreče
 • MP3 vaje in meditacije za vsakdanjo uporabo

V resnici ni besed, s katerimi bi lahko opisala vse dobrobiti odpuščanja! Odpuščanje je pot v čudeže! Zdravljenje se kaže na telesnem in psihičnem nivoju, v ljubezni do sebe. Sprejemanje sebe in drugih ozdravi medosebne odnose! Želite urediti odnose s svojimi starši, preden zapustijo ta svet? Se želite lepo razumeti s svojimi otroki in spoštovati njihovo individualno pot? Želite sebi pokloniti najdragocenejše darilo? To je odpuščanje!

Če ste se naveličali slediti množici in vse v vas kliče na pomoč, sem tu za vas. Sporočite svoj DA na [email protected] in si privoščite živeti vsak trenutek na novo, brez prtljage in bremen.

Knjiga uspehov

Draga Oli,

moram ti povedati, da je bila torkova meditacija nekaj najboljšega … Sem čisto nova, prenovljena, ozdravljena. Očitno se mi je uspelo toliko odpreti, da sem res lahko prejela to, kar je bilo ponujeno. Hočem ti povedati, da sem neskončno hvaležna za vse, kar nam predajaš, za vse, kar si, in za vse, kar postajamo mi, ko smo s tabo. Veselim se tega novega sveta, ki ga ustvarjamo, saj, kakor ga okušam, je res nepredstavljivo lep.

HVALA ti. K.

Draga Oli,

Hvala ti za prebujenje srca! Itak praviš, da za to nimaš zaslug. Da vse naredimo sami. Se ne strinjam! Sama sem se dolgo trudila, s tvojo pomočjo pa se je premaknilo.

Priznavam pa si zasluge, da sem te našla in izbrala za svojo učiteljico. Takoj ko sem videla tvojo internetno stran, sem vedela, da si prava oseba. Šele sedaj (ko si mi omenila izdelavo tvoje nove internetne strani) sem se zavedela, da mi je ravno tvoja stara internetna stran dala bistveno sporočilo:

Pričakovala sem osebo, ki ima namero širiti in učiti Ljubezen. Učiti ljubezen s čim manj besedami in čim več učinka, z vso odgovornostjo in gorečnostjo, brez patetičnosti in ostalih podobnih priteklin. Našla sem več kot sem pričakovala. Občutek v srcu ne popusti … Oli, hvala. Tole sem morala napisat.

Se vidiva, M.

Ljuba Oli!

Tole se mi plete po glavi že od sobote <3. Tvoja meditacija mi je segla v srce … Tako lepe meditacije še nikdar nisem doživela, pravzaprav sem jo dobesedno čutila, vsako tvojo besedo posebej <3 Ponovno sem doživela nekaj posebnega, novega in upam, da ponovljivega. Hvala, srčna hvala, da deliš svoje znanje z nami.

A.

Hvala, Oli.

Ti si tista LUČ, ki mi je pokazala pot. Kajti, kot sem že večkrat napisala, Tvoja močna vera in Tvoje navdušenje nad resnico in vsem navdušuje tudi mene. Ti si mi pokazala vero in dobroto in moč in ljubezen s sočutjem in še mnogo lepega … Pomembna si v tem svetu, za ljudi in svet.

Objem, K.

Draga Oli,

si najboljša učiteljica življenja!

U.

Koledar dogodkov

 • od 30.08. do 01.09.

  Nadaljevalni tečaj refleksne masaže stopal, ob 17 h

  Prijavi se
 • 14.09.

  Aurikuloterapija ob 9h

  Prijavi se
 • od 20.09. do 22.09.

  Začetni tečaj refleksne masaže stopal, ob 17 h

  Prijavi se
 • od 27.09. do 28.09.

  Nadaljevalni tečaj refleksne masaže stopal, ob 17 h

  Prijavi se
 • 05.10.

  Tečaj Metamorfne tehnike, ob 9 h

  Prijavi se
 • od 11.10. do 13.10.

  Začetni tečaj refleksne masaže stopal, ob 17 h

  Prijavi se
 • 19.10.

  Napredne veščine za vse, ki delajo z ljudmi – Postani prvovrsten terapvet, ob 9 h

  Prijavi se
 • od 09.11. do 10.11.

  Akupunkturni meridiani na stopalu – refleksoterapija za novo dobo ob 9.00

  Prijavi se
 • od 15.11. do 17.11.

  Začetni tečaj refleksne masaže stopal, ob 17 h

  Prijavi se
 • 23.11.

  Aurikuloterapija ob 9h

  Prijavi se
 • 08.12.

  Tečaj Metamorfne tehnike, ob 9 h

  Prijavi se
 • od 13.12. do 15.12.

  Začetni tečaj refleksne masaže stopal, ob 17 h

  Prijavi se