Tečaj metamorfne tehnike

Metamorfna tehnika je izjemna in neverjetno učinkovita, preprosta zdravilska tehnika, s katero delujemo na refleksne cone hrbtenice na stopalu, na rokah in na glavi. Tako se dotikamo con prenatalnega vzorca, torej časa, ki smo ga preživeli v maternici.

Način spočetja, stanje matere in očeta ob spočetju, nosečnost, tedanje čustveno in fizično stanje matere in sam porod – to so pomembni energetski vzorci, ki se zapišejo v našo podzavest in vplivajo na naš sistem prepričanj in delovanja v vsakdanjem življenju.

Robert St. John in moj učitelj, Gaston St. Pierre, sta ugotovila, da do teh zapisov lahko dostopamo v refleksni coni hrbtenice in s tem povzročimo METAMORFOZO oz. globoko PREOBRAZBO naše življenjske zgodbe in naših prepričanj.

To pomeni, da klienti po prejemu metamorfne tehnike povsem naravno očistijo zastale mentalne, čustvene in telesne vzorce (energetske zastoje) in zaživijo to, po čemer so vedno hrepeneli. Moje izkušnje z metamorfno tehniko so neverjetne, včasih celo šokantne. Ko stari vzorci odpadejo, človek doživi notranjo preobrazbo in deluje izven vnaprej postavljenih vzorcev in omejitev.

Tehnika je zelo učinkovita tudi pri otrocih z različnimi težavami – v tujini jo izvajajo pri otrocih s posebnimi potrebami, pri učnih in vedenjskih težavah. Uporabljamo jo tudi pri odraslih, ki si želijo globljih in trajnih sprememb.

Teorija metamorfne tehnike je čista modrost. Upošteva človekovo svobodno voljo, od praktika metamorfne tehnike popolno odmaknjenost, torej nevmešavanje v klientov proces. Več o metamorfni tehniki lahko preberete tukaj: https://odkrito.svet24.si/clanek/dobropocutje/metamorfna-tehnika-534772?fbclid=IwAR1CuVHEwFeFhaRF-H0G-a7bevNCrFMYuOo8muaxU5AEPW3KjKMlkGHwzi0

Izjemno!

Trajanje: en dan, od 9 h do 17 h
Lokacija: Ljubljana
Cena: 150,00 EUR

Prijavite se na izbrani termin

Koledar dogodkov

 • od 08.12. do 10.12.

  Nadaljevalni tečaj refleksne masaže stopal, ob 17 h

  Prijavi se
 • 16.12.

  Tečaj Metamorfne tehnike, ob 9 h

  Prijavi se
 • od 19.01. do 21.01.

  Začetni tečaj refleksne masaže stopal, ob 17 h

  Prijavi se
 • od 27.01. do 28.01.

  Tečaj akupunkturni meridiani na stopalu ob 9.00

  Prijavi se