Branje

Inteligenca brez ljubezni je prazna in vodi v bolečino.
Modrost pa ne razmišlja, preprosto – VE!
Za vas sem napisala nekaj zvezdic. Naj vas potolažijo in vas spodbudijo k zaupanju v vaše poslanstvo.

PODHRANJENI PODPORE?

Vas vaši ljubljeni ne podpirajo pri vaših iskanjih, obiskovanjih delavnic in terapij? Se vam posmehujejo, ker se »ukvarjate s stvarmi, ki ne obstajajo«? Sama vem, kako osamljena pot je to, saj sem z raziskovanjem pričela v času, ko ni bilo na voljo ne literature ne delavnic. Svetujem lahko le to: Sledite svoji poti! Hrepenečega srca se ne da utišati. Zagotavljam pa vam, da vam bodo ti isti ljudje, ki zdaj ob vas nejevoljno zmajujejo z glavo, čez čas rekli: Srček, karkoli že delaš, nadaljuj! Opazili bodo vašo milino, se okopali v vaši ljubezni in toplini vaših oči. In, morda, nekoč, stopili na isto pot. Tako to gre …

ZDRAVLJENJE SE PRIČNE S SPREJEMANJEM

Vse, kar se zgodi, je v naše najvišje dobro. Prisluhnimo sporočilu. Zavedajmo se, da sami ustvarjamo dogodke, ki so nam v pomoč in poduk. Ponižno in z ljubeznijo spoznajmo, kako smo jih ustvarili. Življenje nam ljubeče ponuja lekcije in nas ne sodi. Zato se vsako zdravljenje prične s sprejemanjem tega, kar je vstopilo v naše življenje.

ŽELIŠ OZDRAVETI?

Ko se fokusiraš v telo, bolečino, strah, pritoževanje, simptome, zgodbe, probleme in izgovore, blokiraš zdravilno moč svetlobe, ki ti je na voljo. Prenesi svojo pozornost v svetlobo, ki si, v luč, ki te obdaja, prežema in podpira. Si mogočno, ustvarjalno bitje, čista luč. Ne beži pa pred sporočilom telesne bolečine, radovedno se zazri vanjo in povedala ti bo čudovite zgodbe o tem, kje se še ne ljubiš in kdaj deluješ proti sebi. Potem pa lahko temu primerno ukrepaš. Kakšen eleganten in popoln sistem ozaveščanja je to!

SLEPILA SO DARILA

Mislimo, da smo telo. Telesu vedno nekaj manjka. Ljubezni, pozornosti, morda se nam zdi, da nismo dovolj lepi, pametni ali sposobni. Rešitev za občutek pomanjkanja iščemo zunaj sebe: v partnerjih, samodokazovanju in denarju … Nič ni narobe s slepili, so sestavni del tega sveta. Pa vendar praznina ne more trajno rešiti praznine. Vsa iskanja zunaj sebe se, na srečo, končajo v brezupu. Takrat, v predaji, zaslišimo ta mili Glas: »Ti si ta ljubezen, ki jo iščeš. Imaš vse in si vse. Ljubezen, ki te je ustvarila, te nikoli ni zapustila.«

ENOST

Vse je eno. Vse je ena svetloba in ena ljubezen. To resnico nam zameglijo podobe teles in njihove posebnosti. Spomnimo se, da si ti jaz in da sem jaz ti. Obstaja še kak drug smisel življenja kot delati dobro? Zavedanje enosti je rešitev vseh problemov tega sveta.

NEDUALNOST

Neločenost, nobenih nasprotij. To je princip razumevanja življenja, zame edina možna izbira. Resnica je absolutna in nespremenljiva: ljubezen, svetloba in enost. Nasprotje resnice je laž, iluzija, ki jo predstavlja ta minljivi pojavni svet, v katerem se zdi, da živimo. Naj se ta svet zdi še tako resničen, izgublja svojo moč, ko gledamo nanj z očmi ljubezni. Tudi smrti ni. Ni torej treba spreminjati tega sveta, spremenimo samo svoj odnos do njega.

NEDUALNOST II.

»Jaz nisem to telo, jaz nisem moje misli, jaz nisem moji občutki, jaz nisem moja čustva, jaz nisem moja preteklost, jaz nisem moja prihodnost, jaz nisem to, kar si mislim o sebi, jaz nisem to, kar si drugi mislijo o meni, jaz nisem moje delo, jaz nisem moški, ženska …« Nisem …, karkoli vam pade na pamet. KAJ pa si potem, ljubo bitje? Naj se spoznanje razkrije in presvetli tvoje bitje z mirom in resnico.

LJUBEZEN?

Ljubezen je minljivo čustvo, ki vsebuje tudi bolečino? Vsebina vseh »ljubezenskih« pesmi! V tem svetu ja!

In resnica?

Ljubezen je naravna, neuničljiva in nespremenljiva izkušnja tega, kar smo.

PROBLEMI

Problemov ni treba reševati, saj jih je ustvaril najbolj uničujoči del našega uma, ego. Ego v našem umu najprej ustvari problem, potem pa nas uči, kako naj ta problem rešimo. Vsi pademo na ta njegov trik! V pravem delu našega uma, v katerem kraljuje ljubezen, so vsi naši problemi že rešeni. Izberimo tega.

Koledar dogodkov

 • od 28.06. do 30.06.

  Začetni tečaj refleksne masaže stopal, ob 17 h

  Prijavi se
 • od 30.08. do 01.09.

  Nadaljevalni tečaj refleksne masaže stopal, ob 17 h

  Prijavi se
 • 14.09.

  Aurikuloterapija ob 9h

  Prijavi se
 • od 20.09. do 22.09.

  Začetni tečaj refleksne masaže stopal, ob 17 h

  Prijavi se
 • od 27.09. do 28.09.

  Nadaljevalni tečaj refleksne masaže stopal, ob 17 h

  Prijavi se
 • 05.10.

  Tečaj Metamorfne tehnike, ob 9 h

  Prijavi se
 • od 11.10. do 13.10.

  Začetni tečaj refleksne masaže stopal, ob 17 h

  Prijavi se
 • 19.10.

  Napredne veščine za vse, ki delajo z ljudmi – Postani prvovrsten terapvet, ob 9 h

  Prijavi se
 • od 09.11. do 10.11.

  Akupunkturni meridiani na stopalu – refleksoterapija za novo dobo ob 9.00

  Prijavi se
 • od 15.11. do 17.11.

  Začetni tečaj refleksne masaže stopal, ob 17 h

  Prijavi se
 • 23.11.

  Aurikuloterapija ob 9h

  Prijavi se
 • 08.12.

  Tečaj Metamorfne tehnike, ob 9 h

  Prijavi se
 • od 13.12. do 15.12.

  Začetni tečaj refleksne masaže stopal, ob 17 h

  Prijavi se