Knjiga uspehov

»… hvala se pod mizo vala …«

Odločila sem se, da vam nekaj tega »valjajočega se« postavim na mizo v vpogled … Toliko bolj, ker izpovedi, ki jih boste prebrali, pričajo o pogumu mladih in starih, žensk in moških, ki so se v ključnem trenutku odločili drugače in »tvegali« zaživeti na novo, tvegali so in uspeli! To so ljudje, ki spreminjajo svet s svojim zgledom, in tisti, ki ti s svojimi zgodbami orosijo oči in naježijo kožo. Vedno znova – tudi meni! Hvaležna sem, ker so tudi moji učitelji!

Knjiga uspehov

Draga Oli,

želim, da veš, kako hvaležna sem za vsak trenutek, za vsako modrost in resnico, ki si mi jo posredovala kadarkoli, še posebej pa v tem letu. Toliko stvari se je spremenilo v mojem življenju, odkar te poznam! Res sem hvaležna, da sem lahko del tega prehoda, in hvaležna sem zate, da si tukaj in da si, kar si. Preprosto hvala, Oli.

Velik objem, K.

Ljuba Oli!

Tole se mi plete po glavi že od sobote <3. Tvoja meditacija mi je segla v srce … Tako lepe meditacije še nikdar nisem doživela, pravzaprav sem jo dobesedno čutila, vsako tvojo besedo posebej <3 Ponovno sem doživela nekaj posebnega, novega in upam, da ponovljivega. Hvala, srčna hvala, da deliš svoje znanje z nami.

A.

Oli,

hvala za čudovito izkušnjo in znanje, ki si ga delila z nami, pa za vso pozitivno energijo, ki je res ni manjkalo. Iz popolnih neznancev smo postali prijatelji in se začutili.

Hvaležna za vse! B.

Draga Oli!

Najlepše se ti zahvaljujem za naporen, vendar poučen in bogat vikend. Dala si nam ogromno … Enostavno ne znam povedati z besedami, ostaja samo čutenje. Z lepimi spomini te nosim v srcu in upam, da se bodo naše poti še kdaj srečale.

Srčna hvala za prečudovit tečaj. P.

Hvala, Oli.

Ti si tista LUČ, ki mi je pokazala pot. Kajti, kot sem že večkrat napisala, Tvoja močna vera in Tvoje navdušenje nad resnico in vsem navdušuje tudi mene. Ti si mi pokazala vero in dobroto in moč in ljubezen s sočutjem in še mnogo lepega … Pomembna si v tem svetu, za ljudi in svet.

Objem, K.

Oli,

res sem uživala in se veliko naučila na tvojem začetnem tečaju. Vesela sem in hvaležna, da sem te spoznala! Postala si delček moje življenjske poti, hvaležna sem ti za vse znanje, ki si mi ga v teh dneh posredovala. Resnično je včasih težko biti terapevt, ko pride tista kriza, ko nam pade energija in samozavest, samozaupanje … Moram reči, da s tvojimi toplimi besedami postane vse lažje, in stvari ponovno stečejo … In pri meni so! 🙂

Hvala ti! J.

Erika Smolak spomini na moj tečaj, s tabo, Oli … Bilo je nebeško!

Marinka Lavrič Priporočam vsem, ki si želijo pridobiti znanje iz refleksoterapije in še mnogo več … Vrhunski tečaji … Oli, hvala ti!

Snezana Kragelj Res so vrhunski! V vseh pogledih!

Erika Smolak Bila na tečaju – čudovito!!!! Hvala Oli, za takrat in za danes. Preprosto čudovita si!

Mirjana Radulovič Oli je izvrstna oseba, predavateljica in še veliko več. Priporočam vsem, ki si želite pridobiti kvalitetno …, vrhunsko znanje refleksne masaže stopal in še več kot to … Z obilo ljubezni in odprtim srcem vas bo popeljala v prečudovito znanje refleksne masaže stopal … Oli, najlepša HVALA!

Marjeta Writzl Ne samo da refleksna masaža vpliva na čiščenje klienta, tudi terapevt ogromno dobi :), kdor se uči pri Oli pa dobi svetilnik za vse življenje … če ne prideš, ne moreš vedeti! Ko enkrat doživiš, verjameš v čudeže …

Tina Dobnik Najboljša možna inštruktorica in tečaj! Zlate roke in duša! Priporočam!

Teja Štivan Oli, HVALA ti za fantastično izkušnjo, odprla si mi nov svet, komaj čakam, da ga ‘upraksim’! Iskreno priporočam tudi drugim! Čudovita si, objem!

Draga Oli,

najprej bi se ti rada zahvalila za novo znanje in nov svet energij, ki si mi ga prikazala. Zelo si me navdušila nad refleksno masažo in vesela sem, da sem imela tako dobro učiteljico. Seveda se že veselim tudi novih tečajev pri tebi 🙂

Draga Oli,

Si najboljša učiteljica življenja!

U.

Draga Oli,

tvoja energija je takšna, da nimam besed, čudovita. In tvoji tečaji so čudoviti!!! Veliko si mi dala, za vzor si mi.

M.

Draga Oli!
Hvala za poslano in hvala, ker si. Neizmerno sem hvaležna, da mi je bilo naklonjeno, da te spoznam in da se lahko učim od tebe.

A.

Drage tečajnice!

… upam, da se tudi vam odpira vesolje po tem tečaju refleksne masaže stopal – meni se dogajajo take stvari, da sploh verjeti ne morem … kar se prej ni premaknilo nikamor kljub mojemu neizmernemu trudu, se sedaj zgodi in dogaja, sploh ne vem, kako in zakaj … 🙂 Delam terapije, vse gre super in gre mi kot po maslu na tem in ostalih področjih. OLI IN SOŠOLKAM HVALA!!!

Oli,

rada bi se ti zahvalila za NADVRHUNSKI VIKEND. Bila bi predolga, če bi pisala, kaj vse se mi je lepega zgodilo, kaj vse sem čutila, kaj sem spoznala … in kaj sem KONČNO PO 12ih LETIH SPROCESIRALA. Res sem navdušena, toliko, da sploh ne znam opisati.

Oli,

hvala ti za vse in za tako čudovit vikend. Zelo sem uživala in že včeraj zvečer naredila terapijo mojima dvema fantoma.

Pozdravček, P.

Oli,

hvala za cel vikend, celoten koncept posredovanja znanja in izkušnja sta bila super. Včeraj sem bila po masažah in po meditaciji kar malo zamaknjena, umirjena, in to je trajalo do večera. Res že komaj čakam nadaljevanje …

Draga Oli,

hvala za vse poslano, predvsem pa hvala za čudovit, izjemen vikend, kjer sem pridobila ogromno neprecenljivega znanja in izkušenj.

Hvala Oli,

za nepozaben vikend! Ob tebi postaneš nov človek.
Objem.

Draga moja Oli,

človek bi te lahko poslušal ure in ure. Si resnično čista energija ljubezni in modrosti, in to se enostavno občuti. Upam, da se še velikokrat srečamo!

I.

Oli,

predvsem še enkrat iskrena hvala za čudovit vikend, ki sem ga preživela s Tabo. Res si nekaj posebnega, prav si imela – po to kar prideš, to dobiš … No, v resnici sem dobila še veliko več, kot sem pričakovala … 😉

H.

Živijo, Oli :))

Hvala še enkrat za tako odlično življenjsko šolo. Res si srček od srčka, imenitna ženska in še bi se dalo naštevati.

I.

Zdravo, Oli*,

hvala lepa za predano znanje, za vso posredovano literaturo in filmček, za pozitivno energijo in fantastičen vikend. Bilo je sproščujoče in zdravilno. Vaje, ki smo jih delale, so fenomenalne.

Hvala za vse, N.

Živijo!

Vsem še enkrat hvala za prečudovit vikend! Oli, tebi pa sploh ne vem, kaj naj rečem … Si ena sama, ostani taka kot si in nas vodi še naprej. Prečudovita!!!

D.

Oli, pozdravljena,

rada bi se ti zahvalila za res čudovit vikend, poln energije, ki še kar traja …

Draga Oli,

še enkrat hvala iz srca za vse, kar si nam/si mi dala, toliko neprecenljivega znanja in pristne pozitivne energije, hvala, ker si :-)*

A.

Draga Oli,

moram ti povedati, da je bila torkova meditacija nekaj najboljšega … Sem čisto nova, prenovljena, ozdravljena. Očitno se mi je uspelo toliko odpreti, da sem res lahko prejela to, kar je bilo ponujeno. Hočem ti povedati, da sem neskončno hvaležna za vse, kar nam predajaš, za vse, kar si, in za vse, kar postajamo mi, ko smo s tabo. Veselim se tega novega sveta, ki ga ustvarjamo, saj, kakor ga okušam, je res nepredstavljivo lep.

HVALA ti. K.

Oli je bila v nekem danem trenutku mojega Življenja moja Učiteljica. Dala mi je več, kot bi mi na področju refleksologije, na katerem sem se izobraževala, dal kdorkoli na tem svetu. Njena energija je energija Mojstra. Za to bom hvaležna do konca Življenja. Oli, te besede morajo doseči Srca mnogih Ljudi. Naj skozi deljenje tvojega zapisa izrazim globoko Hvaležnost in Ljubezen. Zato delim tvoj zapis: “Ljubezen je l j u b e z e n. V tebi je, zato je tvoja. Misliš, da za njen izraz potrebuješ objekt, ki bi ga celo nekoliko posedoval? Dihaj jo, živi jo, neuničljiva je. Daj to ljubezen sebi, okopaj se v njej. Tako ustvariš notranjo polnino. Ljubezen nikoli ne more boleti. Ljubezen samo je.”

Simona Šolinič na FB

Draga Oli,

ne vem, kako naj se ti zahvalim za te tri dni, ki so bili zame čudoviti. Priznam, prišla sem s strahom “kaj pa, če mi ne bo šlo?” … odšla pa srečna in ponosna sama nase. S tvojim odličnim znanjem, izkušnjami in tvojo močno, magično energijo si celi skupini dala to, kar smo si po tihem želele. Ja, tukaj bi lahko sledila reklama … Merci … hvala, ker si …, samo kaj, ko nam še čokolado zrihtaš najboljšo!!! Skratka, polna energije sem doma naredila še eno masažo in grem sedaj spat kot najbolj zadovoljen človek.

Oli, živijo!!
Te že pogrešam, tvoj mili glas danes ne boža več mojih ušes … Ni mi uspelo, da bi s tabo spregovorila kaj več, a to niti ni pomembno – bilo je nepozabno.
Ko sem te opazovala pri masaži, so se tvoji prsti gibali po stopalih, kot da bi igrala svojo melodijo na božanski harfi, med tem pa si se vsem globoko usedla v srce. Verjamem in vem, da se bomo še velikokrat srečali. En velik in globok poklon, hvala ti, res si z zlatom obsijana.

Lp, S.

Draga Oli,

tudi zame je bil ta vikend izjemen, ker si tudi ti izjemna. Hvala ti za vse!
Nikoli si nisem mislila, da me bo življenje zaneslo na to pot (masaže). Ko sem zasledila članek v neki reviji, mislim, da spomladi, o tebi in tvojem delu, s tvojo čudovito sliko ljubečega leva in ovčke …, me je Energija enostavno usmerila k tebi … Se že veselim ponovnega srečanja,

M.

Pozdravljena!

Hvala za čudovito izkušnjo v celoti, ne samo refleksne masaže stopal kot take, ampak načina podajanja tega znanja. Vse skupaj je bilo zame dejanje ljubezni. Sedaj razumem, kaj pomeni biti ljubezen, biti kanal modrosti v tem svetu.

B.

Oli,

včeraj je bilo, tako kot vedno pri tebi, fantastično. Všeč mi je, da si tako sproščena, ljubeča in da vse to deliš z nami. Potem na delavnici nastane eksplozija čiste ljubezni, harmonije in radosti. Hvala ti za to lepo darilo.

J.

Draga Oli,

najlepše se ti zahvaljujem za krasne urice, kjer smo pridobili novo znanje iz refleksologije. Tega, kar nam ti daješ, vsega znanja, občutka vrednosti, topline in predvsem velike mere ljubezni, se ne da opisati z besedami. Tega ne doživiš nikjer. Vesela sem, da sem te spoznala, in vedno znova se veselim snidenja s tabo. Hvala ti za vse iz dna srca.

L.

Draga Oli,

moram te kontaktirati in ti napisati, če slučajno ne veš, da si zlat žarek, ki sveti v naši, na srečo, bližini! Verjetno res ne veš, kako zelo intenzivno je bilo lansko leto in kako intenzivne so bile meditacije. Že mesece premlevam doživljanja z intenziva, neštetokrat pomislim nate, se spomnim česa, tvojih besed, občutkov z delavnic, predvsem pa si mi vzor miline, dobrote in pristne pozornosti 🙂 Kakorkoli, hotela sem ti povedati, hvala, ker si, in za vse, kar si me naučila, me učiš in me boš naučila!

Lep pozdrav, V.

Draga Oli,

hvala ti za prebujenje srca! Itak praviš, da za to nimaš zaslug. Da vse naredimo sami. Se ne strinjam! Sama sem se dolgo trudila, s tvojo pomočjo pa se je premaknilo.

Priznavam pa si zasluge, da sem te našla in izbrala za svojo učiteljico. Takoj ko sem videla tvojo internetno stran, sem vedela, da si prava oseba. Šele sedaj (ko si mi omenila izdelavo tvoje nove internetne strani) sem se zavedela, da mi je ravno tvoja stara internetna stran dala bistveno sporočilo:

Pričakovala sem osebo, ki ima namero širiti in učiti Ljubezen. Učiti ljubezen s čim manj besedami in čim več učinka, z vso odgovornostjo in gorečnostjo, brez patetičnosti in ostalih podobnih priteklin. Našla sem več, kot sem pričakovala. Občutek v srcu ne popusti … Oli, hvala. Tole sem morala napisat.

Se vidiva, M.

Draga Oli* 

Mislim, da ni besed, s katerimi bi lahko opisala svojo hvaležnost za vso modrost, ki mi jo pomagaš odkrivati. Zmeraj ko prihajam k tebi z občutki strahu in negotovosti, to v sekundi izpuhti. Zmeraj dobim točno tisto, kar v danem trenutku rabim, kar rabi moja duša. Dolgo časa pa sem rabila, da pride vse, kar si mi povedala, v mojo zavest, da se zasidra. Mislim, da se je to končno zgodilo 🙂 Najbolj zanimivo od vsega pa je, da zmeraj, ko sem pri tebi, se potem začnejo pojavljati osebe v mojem življenju, ki samo potrjujejo tvoje besede. Ali pa jaz to zaznavam bolj odprto. Tvoji nasveti so mi v veliko pomoč tudi pri mojem delu. Vsak dan je poseben in veselim se vsakega posebej.

Iz srca ti hvala:-) K.

Živijo, Oli,

najprej bi se ti še enkrat zahvalila za prečudovit vikend na začetnem tečaju refleksoterapije! Oli, ti oddajaš eno prečudovito energijo, meni se je prvič v življenju zgodilo, da sem enostavno jedla besede učitelja. Takega učitelja (kot tebe, Oli) do sedaj še nisem imela, da bi me tako pritegnil k vsebini, ne glede na to, ali me je stvar zanimala ali ne, sem z mislimi vedno odtavala kam drugam, pri tebi pa se mi to kljub utrujenosti ni zgodilo, in to je bilo zame nekaj povsem novega. Spomnim se tvojih besed, ko si v petek rekla, da bomo v nedeljo že same znale masirati. Po pravici povedano, ti nisem verjela in sem bila na koncu tečaja še enkrat pozitivno presenečena. Komaj čakam nadaljevalni tečaj.

Lp, I.

Ljuba Oli,

beseda hvala ali neštetokrat hvala za včerajšnjo terapijo, ki si mi jo poklonila, nekako ne opiše niti približno hvaležnosti, ki jo čutim. Poklonila si mi natanko to, kar me je pritegnilo na tvoji spletni strani, ki sem jo že velikokrat pregledovala, preden sem se odločila in prijavila na tečaj refleksoterapije, a nisem znala opredeliti, za kaj gre. Prejela sem to, kar si upam trditi, razlikuje tvoje tečaje od tečajev, ki potekajo po Sloveniji. Začutila sem neskončno božjo ljubezen, drhtenje, vibracije, energije, barvo, svetlobo. Zavedala sem se luči v sebi, ljubezni, ki jo prejemam in predajam. Na dan so privrela čustva, solze so se ustavile nekje na poti do doma. Počutim se svobodno, da bi poletela kot metulj, in zdi se mi, da s srcem objemam ves svet. Vedno sem nekako vedela, da si zaupam … no, sedaj to čutim. Najbrž je jasno, da sem spala spokojno, globoko, kot že dolgo ne.

Oli, prekrasna luč si, izžarevaš zdravje, dobroto, ljubezen, veselje, energijo … Vse, kar življenje je, če ga le čutiš in živiš. Veliko najboljšega ti želim, največ pa ljubezni.

Pozdravček, N.

Pozdravljena,

za lepe misli, zahvalo ni nikoli prepozno: HVALA TI, HVALA, HVALA … Srečala in imela sem možnost biti s čudovito osebo – S TEBOJ.

Lep vikend, M.

Oli,

sama sebi se čudim, kako napredujem iz dneva v dan. Sploh zadnje dni čutim intenzivne premike tako na telesni kot duhovni plati … pronica in odpira se nekaj, kar se mi zdi, da že dolgo čaka na preboj … Zdi se mi, kot da začenjam živeti svoje sanje 🙂 Za kar gre velika zahvala T*E*B*I :))) Hvala, ker deliš z nami svoje blagoslove, da z njimi rastemo vsi 🙂

M.

Draga Oli!

Še se spominjam prvega dne, ko sem te prvič srečal na začetnem tečaju refleksne masaže. In prav tistega dne se je moje življenje začelo občutno spreminjati. Šele ko sem srečal tebe, sem pravzaprav začel dojemati smisel življenja, kdo sem, kaj sem in zakaj sem. Prav TI si mi dala vedeti, da sem božansko bitje, in prav ti si v meni zanetila ogenj radosti in ljubezni. 

Tvoji tečaji refleksne masaže so res nekaj čudovitega. So tako igrivi, veseli in sproščeni, da bi na njih hodil še in še. Dala si nam ogromno znanja, takega in drugačnega. Ne samo znanja refleksne masaže, tudi veliko znanja za življenje.

Tvoje meditacije oziroma vaje, kot jim praviš, pa so sploh poglavje zase. Iz meditacije v meditacijo sem čutil, kako se bolj in bolj spreminjam, kako bolj in bolj postajam celovit. Energije, ki jih ustvariš na meditacijah, so tako fantastične, tako čudovite, da te enostavno preplavi val toplote in neizmerne ljubezni, ki jo čutiš še nekaj dni po meditaciji.

Oli, si čudovito božansko bitje in ko te gledam, se mi zdi, da kamorkoli prideš, spreminjaš svet okoli sebe. S svojim nasmehom, ljubeznijo, besedami … Hvala TI, da si to, kar si, in hvala TI za vse, kar si dala meni, drugim in vsemu svetu.

Objemček, Z.

Draga Oli,

moram ti priznati, da je bil najin petkov pogovor nekaj najboljšega, kar se mi je zgodilo v življenju. Pomagala si mi uvideti stvari. Pomagala si mi videti realnost. Pomagala si iz kaosa videti red. In mi s tem pomagala najti harmonijo. Ljudje mi govorijo, da imam bolj nizek in žameten glas, v katerem se skrivajo načrti, in da oddajam mir. Kako zelo nenavadno. A tako se tudi počutim.

Oli, hvala za iskren in navdihujoč petkov pogovor, ki je zakoličil več stvari:
– delo na sebi je delo slehernega dne,
– samo mi smo kreatorji naših življenj,
– horizontalni odnosi nam prinašajo rast, če se tako odločimo,
– realnost je veliko bolj preprosta, kot pa naše predstave in iluzije o njej

Všeč mi je, kako se izražam, ko pišem o stvareh, ki jih ti s svojim zdravljenjem povzročiš v meni. Prosim, zahvali se vodnikom še v mojem imenu. Naredili so veliko delo.

Briljantna si! Pomeniš mi.

Lep dan, T.

Draga Oli!

Skoraj ne mine dan, da ne bi vsaj za hip pomislila nate, ker se čisto vsak dan srečujem s čudeži, o katerih si nam govorila. Ja, res se je vse spremenilo, in te spremembe so čudovite! Moje življenje je postalo ena sama zabava! Kljub tempu, obveznostim in “problemom” diham na visokih vibracijah in res, čisto drugače gledam na vse, kar se mi dogaja. Opažam čudeže, spremembe, lekcije in res mi uspeva ostati v stiku s sabo in svojimi občutki. Čudovito je! Ravno zato nisem hodila na vaje – drugi del, ker sem res hotela sama v sebi najti to, kar si nas učila v prvem delu, brez podpore tvoje in skupinske energije. V veliki meri mi je uspelo! Vse spremembe v meni občuti tudi moja okolica, ker se je vse uredilo. Moja družina in vse.

Oli, zavedam se, da imaš pri vsem tem veliko vlogo, ker si me naučila živeti življenje. Z besedami ti ne morem povedati, kako zelo sem ti hvaležna za to! Naprej zmorem sama, iskreno pa upam, da se bova še srečevali in ostali v stiku (ja, itak, da bova)!

No, evo, zdaj sem se čisto razgovorila, ampak toliko vsega bi ti rada povedala 🙂 Vem, da si ti, sonce, v redu in tako naj tudi ostane!!

Ljuba Oli, naj ti bo res lepo in hvala ti, ker misliš name!

Srčen objem in hvala, ker si!!! M.

Ljuba Oli!

Preden sem spoznala tebe in tvoj dar (terapije), je bil moj svet samo črno-bel. Bolj črn kot bel! Živela sem iz dneva v dan in se ves čas spraševala, kje je radost, mir, kje je ljubezen, kje je sreča?!

Danes je vse drugače! Odprla si mi oči, pokazala pot do tega, da sem danes polna ljubezni do sebe, vseh in vsakogar. S pomočjo tvojih terapij in usmeritev gledam na življenje popolnoma drugače. Vse je prav, vse je spet v barvah. Našla sem sebe, opravila s preteklostjo in s popolnim sočutjem opazujem ljudi okrog sebe, ki jih ta pot – upam, da – še čaka.

Izkušnje in dogodki v našem življenju so darilo, da se lahko učimo in s tem rastemo, da znamo odpreti srce in zmoremo pomagati tudi drugim. Zdaj to vem in iz vsega srca sem ti hvaležna, tebi in Bogu, da te mi je poslal nasproti. Hvala, ker si!

Iskren objem, M.

OLI, ti si kot magnet, ena sama milina in pozitiva, mi se vsi kar lepimo nate in te občudujemo! Srečna sem, da me je pot pripeljala k tebi.

Hvala ti, V.

Draga Oli!

Moram ti povedati, da je bila najboljša odločitev v vsem mojem življenju ta, da sem prišla na tvoj tečaj refleksne masaže. Do takrat nisem niti vedela, v kakšni temi živim. S svojimi stavki si mi razsvetlila pot in moje življenje je že od prvega tvojega predavanja v petek spremenjeno! Oprosti, če se ti tole zdi patetično, ampak ti si učiteljica, ki sem si jo vedno želela imeti, in modrec, ki sem si ga vedno želela srečati – podpora in brca v enem paketu miline in razumevanja. Zato rečem sebi, hvala, ker sem te našla!

Te obveščam, objem, M.

Draga Oli,

hvala ti za vse, kar si mi dala na tvojem tečaju. Znanje, lepoto, ljubezen, veliki uvid, da je mogoče drugačno, veliko globlje dojemanje življenja, ljudi, vseh živih bitij, vsega okoli nas, sveta. Še se bom vračal k vsemu, kar sem se naučil pri tebi. Še se bova videla. Vse, kar sem spoznal, sem že začel uporabljati. Zdaj ravno odhajam na morje, kjer bom obujal ta navdihujoča spoznanja o širjenju naše zavesti. Tvoje fotografije so mi bile zelo všeč. Zelo so navdihujoče. Izžarevajo močno skupno energijo naše povezanosti. Upam, da se bomo še videli. 

Želim ti prekrasen dan, M.

Draga Oli,

hvala ti za čudovite meditacije, ki so mi prinesle velike spremembe na vseh področjih. Predvsem opažam, da sem sedaj veliko bolj prizemljena in v stiku sama s seboj. Iz svojega življenja sem izločila stvari, ki me ne podpirajo več, ne ukvarjam se več s stvarmi, ki mi rušijo harmonijo. Vaje so odlične in jih redno, vsakodnevno delam. Predvsem sedaj razumem, da sem božansko bitje in da je vse tako, kot mora biti.

Zdaj čutim večjo samozavest in notranjo moč, da se postavim zase in da si zaslužim le najboljše. Od terapij naprej sem bolj povezana sama s seboj, čutim več radosti, veselja in notranjega miru. Nasproti mi prihajajo pozitivne situacije in pozitivni ljudje. Začela sem sprejemati sebe in sedaj sprejemam druge ljudi take, kot so. Draga Oli, še bi lahko pisala o svojih pozitivnih izkušnjah na tvojih terapijah! Veselim se druženja s teboj, ker mi vedno prinese pozitivne spremembe!

Hvala ti in objemček, N.

Ljuba Oli,

Prišla sem do točke v življenju, ko so bile vse poti slepe, vsa vrata zaprta, oken, skozi katera bi se morda lahko rešila, pa ni bilo. Bila sem na tleh, pravzaprav globoko v blatu, vendar pa sem si tokrat bila pripravljena to tudi priznati.

V tem težkem obdobju mojega življenja si prišla (in tudi ostala) OLI, luč in mi pomagala osvetliti temo, v kateri sem živela. Pomagala si mi poiskati pot in se ponovno roditi, da lahko danes iskreno rečem SREČNA SEM, DA SEM. Tvoje ljubeče vodstvo je prelepa izkušnja, tvoje prijateljstvo dragocen dar. HVALA, OLI! Ostani luč.

TO JE IZ SRCA! N

Oli, hvala, ti si me začarala :)!

M.

Oli, zdravo,

tudi jaz se ti od vsega srca zahvaljujem za vse tvoje učenje. Z odprtimi usti sem požirala tvoje predavanje. VELIKO, prav veliko sem odnesla s seboj … Delila bom to mojim klientom in strankam pri masažah. Še enkrat hvala za vloženi trud …

S.

Draga Oli,

terapijo čutim iz dneva v dan bolj. Tako rekoč  iz dneva v dan bolj žarim. HVALA je absolutno premalo.

Pozdrav od M.!

Hej, Oli,

sem se hotel samo pohvalit, da sem danes oddal diplomsko in ti reči hvala za tisti pogovor v avtu na poti nazaj iz Budimpešte, ko si mi pomagala, da sem se dokončno odločil končati faks. Še enkrat hvala za vse. Vse dobro ti želim.

Objem, J.

Oli, živjo! 

Vse, kar si “obljubljala”, da se bo po tečaju dogajalo, se res dogaja …

Nisem več isti, pri delu sem napredoval, energija, ki jo ponujam strankam, je bolj celovita, prizemljenost in povezanost močnejša in učinki večji, kar je seveda lepo. 

Stranke mi še v večji meri vračajo in vem, da je to prava smer zame. Trenutno so moje stranke drugačne kot prej, v smislu samozavedanja, dela na sebi, spoštovanja in hvaležnosti. In tovrstno klientelo in prijatelje si želim. Skratka fino! Hvala in se vidiva na nadaljevalnem tečaju.

M.

Oli,

opazila sem, da si končno dala na spletno stran pričevanja tvojih tečajnikov in klientov. To me je nagovorilo, da bi kaj takega napisala tudi sama. Nekaj sem se mučila s stavki in razlagami, potem pa se mi je posvetilo – vse lahko zaobjamem le v enem stavku!

“Oli se ne da opisati z besedami, Oli moraš doživeti!” Tako! Zdaj pa prosim, to objavi!

Hvala ti, lep pozdrav! D.

Oli,

hvala za čudovit večer. Po napornem dnevu je bila to zares sprostitev. Domov sem prišla povsem prerojena, dobila sem toliko energije, da sem doma še zlikala in pripravila fantoma kosilo za naslednji dan. Super si!

Pozdrav, K.

Ojla, Oli,

midva se prijavljava na intenziv. Hvala ti za čudovite trenutke in vse informacije. Zmeraj poveš tisto, kar rabimo.

Pozdravčke, N.

Pozdravljena!

Včeraj je bilo pa res čudovito, taka energija, kar nisem mogla priti k sebi.

Res iz srca hvala, počutila sem se, kot da lebdim.

Midva z D. delava na sebi, sva polna energije!

Skratka, same pozitivne stvari se nama dogajajo.

LEP DAN, komaj čakam drugi torek. V.

Draga Oli!

Najlepša hvala ti za čudovite trenutke, ki sva jih preživela s teboj, za potovanje k sebi, v svoj dom. Rada te imava, objemček od obeh!

N. in Z.

Pozdravljena, Oli,

naj se ti najprej zahvalim za vse, za tvojo energijo, misel in nesebičnost. HVALA, HVALA, HVALA, HVALA … ZA TO, KAR SI IN KAR DELAŠ ZA LJUDI! RADA BI SE UDELEŽILA TVOJIH DELAVNIC ČEZ POLETJE !

Lep pozdrav M.

Draga Oli!

Rada bi ti samo sporočila, da je bila zame torkova meditacija MEGA! 😉

Naredila sem toliko korakov naprej, da jih sploh ne znam prešteti 😉

Hvala, ker deliš z nami! *

Pozdravček in objemček, M. ;)))

Oli,

tvoje besede so mi ves vikend neprestano hodile po glavi. Malo sem se upirala (ego se je razburjal!), potem pa sem naredila tako, kot si mi svetovala. Vse se je uresničilo! Ne morem ti povedati, kako sem srečna. Če bi vedela, da je potrebno le malo poguma, da se ti vse spremeni, bi to storila že prej. Neskončno sem hvaležna, da si prišla v moje življenje.

Objem od srečne H.

Oli,

hvala, ker si me včeraj sprejela v skupino, čeprav se nisem pravočasno prijavila.

Bilo je čudovito … ti pa si vsak dan lepša in bolj svetleča.

Po meditaciji sem bila polna energije in sem še pozno v noč delala, celo angleščino sem se še lahko učila …

Nimaš pojma, kako me je to tvoje darilo “postavilo pokonci”, saj je za mano do sedaj najtežje obdobje v mojem življenju.

Še enkrat hvala za vse in se vidimo naslednjič.

Te objemam in pozdravljam, S.

Draga Oli,

šele zdaj razumem, zakaj sem bila šele zdaj pripravljena, da te srečam! Hvala za tvoje ljubeče oči in podporo, neskončno si mi pomagala. Tvoje besede me spremljajo vsak dan.

Pozdravček od hvaležne R!

Pozdravljena, Oli in Robert!

Včeraj je bil čudovit večer. Jaz sem še danes blažena in umirjena. Tudi meni sta odprla oči in srce. Pred mano so se tri gospe pogovarjale, kako jim je lepo. Skratka, bilo je lepo. Tvoji mami sem pa itak rekla, da je živ dokaz, da vse to deluje, ker vsakič, ko jo vidim, je lepša. Robertov CD sem poslušala že dvakrat. Spet ga čutim v prsih, tako, kot vse njegove. Zelo mila in nežna glasba. Pomirjujoča in hkrati ohrabrujoča za velika dejanja in moč.

Vem, odprla sem srce in postala luč, pa rešitve kar same pridejo, kot si nam rekla včeraj. Hvala!!!!

Lepo se imej. M.

Oli,

hihi, se vidimo! Ti poveš vse tako preprosto, res ni potrebne velike filozofije … prej pa ni bilo osebe, ki bi me naučila tako živeti, preprosto sem bila vdana v sistem. Hvaležna sem za vse ljudi, ki mi prihajajo naproti 🙂 s katerimi rastem…

Hvala Ti. T.

Pozdravček,

zahvaljujem se ti za še en čudovit, čudovit vikend … toliko informacij, ki jih je potrebno še ponotranjit in resnično zaživeti … ob tvojih besedah se vse zdi toliko lažje, moje življenje se mi zdi resnično preprosto 🙂

Hvala Ti. T.

Oli, pozdravljena,

kot sem ti obljubila, da ti bom sporočila, kako napredujem z mojimi klienti, ti sporočam, da se pri vseh vse spremeni na bolje. Pri tistih, ki so pa imeli bolj resne težave – ciste na jajčnikih, neprehodne jajcevode, išias, ki so bili spremljani tudi zdravniško, vsi so bili napoteni že na operacijo – so bile vse operacije odpovedane, ker se je stanje izboljšalo. Tako da zdaj ne vem, ali naj ti verjamem, ko si mi rekla, da je v meni malo zdravilca ali lahko vse to pripišem refleksni???

Hvala ti za vse, lepo bodi, M.

Draga Oli,

hvala še enkrat za posredovanje tvojega pogleda, razumevanja in dojemanja refleksoterapije, vsakdana, človeka in življenja. Vse mi je bilo (in mi je z vsakim dnem, izkušnjo, spoznanjem) tako blizu in razumljivo. Življenje doživljam bolj sproščeno, skoraj brez krčev in strahu. Zdaj sem na poti sprejemanja sebe in spoznavanja ljubezni. Ni lahko in vem, da potrebujem dodatna znanja in informacije.

M.

Pozdravljena Oli,

res sem hvaležna, da sva se srečali. Tvoji nasveti mi zelo pomagajo. S tvojo pomočjo se stvari spreminjajo na bolje. Počasi, a zanesljivo. Hvala.

Lep dan, M.

Oli,

… Od tvojega vikenda naprej sem kot prerojena. Mož me skoraj ne spozna več (»pa kaj ste delali tam?« me sprašuje, haha), v službi pa sem veliko bolj mirna in sprejela sem nekaj odločitev, ki so že dolgo čakale. Med tednom sem naredila šest refleksnih, če verjameš ali ne, uživala sem, oni pa tudi – moja prijateljica je imela kar močne reakcije!

Hvala ti. L.

Oli,

tečaj je bil fantastičen! Dal mi je veliko več, kot sem pričakovala. Cenim to, da si s svojim znanjem darežljiva. Mislila sem si, kako si bo težko zapomniti vse to novo znanje, zdaj pa ti povem, da sem že v ponedeljek masirala sina, ne da bi gledala na liste. Navdušena sem … nad sabo!

Oli,

meni se je od tvojega vikenda naprej spremenilo življenje! Masiram z največjim užitkom in čutim navale energije, poleg tega pa sem našla v sebi zadovoljstvo, ki je zadnja leta nekam plahnelo. Nisem si mislila, da bom tako vzljubila refleksoterapijo in da bom lahko v tem našla samozavest. Hvala ti za vse znanje, ki ga nesebično daješ in za tvojo odprtost in ljubezen, hvaležna sem za to, da sem te spoznala!!!

Oli,

rad bi se ti zahvalil za krasen vikend. Naučil sem se ogromno, že dolgo pa se v nobeni skupini nisem počutil tako sprejet. Življenje gre naprej, a v mojem srcu (in rokah) se je prejšnji vikend veliko spremenilo …

Draga Oli,

v moji glavi si naredila v majhno revolucijo, čeprav sem (nerada priznam in me je sram) malo skeptično in z nekaj rezerve brala pohvale na tvoji spletni strani. Seveda te takrat še nisem poznala in mi zato ne smeš zameriti nekaj previdnosti. Globoko se me dotaknila tvoja človeška ljubeznivost, tvoja modrost in potrpežljivost. Hvala.

Oli,

… najboljše, kar se mi je zgodilo v vseh mojih izkušnjah z izvajanjem masaž. Včasih so se mi upirale, sedaj pa si mi pokazala pot, kako vzljubiti to, kar delaš, in deliti to s svojimi klienti in ljudmi, ki si želijo moje pomoči. Da ne govorim o tem, da si najboljša učiteljica, govornica kar sem jih kdaj videla. S tabo delati je užitek. Hvala* 🙂

Oli,

človeške poti so res zanimive. V nekem trenutku ti je jasno, da ni naključji. In da se ti vse zgodi takrat, ko si na nekaj, na prav tisto, pripravljen. Tečaj refleksoterapije pri tebi nikoli ni samo obrt in tehnika, je tudi popotovanje do velikih spoznanj. Spoznanj o sebi, o drugih in o človeku nasploh. Hvala za tvoje mentorstvo, hvala ta tvoja znanja, hvala za tvojo iskrenost, preprostost in razumljivost podajanja novih informacij in hvala za tvojo modrost. Z veseljem in navdušenjem spoznavam velike ljudi, ki so upajo izpolnjevati in živeti svoje poslanstvo. Velik poklon!

ŽIVIJO!
Rada bi se še enkrat zahvalila za nepozabno noro dober vikend in za tvojo pripravljenost posredovati svoje znanje naprej 🙂
vso pot domov sem vriskala v avtu :)))

Pozdravček, M.

Včeraj je bilo čudovito, ljuba Oli.
Sem v napornem obdobju, a danes sem se zbudila kot prerojena. Pravzaprav se je vse postavilo na svoje mesto že, ko sem prišla – krasna skupina, utelešenje nečesa varnega in domačega.
Ni dovolj, če ti rečem “Zelo hvala!!”, je pa to vse, kar zmorejo besede. Itak pa veš, da je za njimi neskončno več, kot se sliši.
Bodi še naprej tako, kot si – božansko.

Objem, T.

Oli,

hvala ti za nepozaben vikend! V teh treh dneh sem se naučila ogromno! O refleksoterapiji in o sebi. Nikdar si ne bi mislila, da ti lahko taka stvar spremeni življenje – meni ga je – predvsem v mojem stiku z domačimi … Ta teden sem zmasirala moža in obe hčeri in, kot si rekla, je to vneslo še več ljubezni v naš odnos … ti poročam!

Draga Oli,

kot veš, sem bila že na raznih tečajih masaž in izpopolnjevanjih, a tako dobrega sistema predavanja, kot ga imaš ti, še nisem doživela. Zdelo se mi je noro, da je možno v treh dneh osvojiti vse cone, tehnike in nazadnje še speljati celotno masažo sama, brez tvoje pomoči – moram reči, da čutim samozavest, predvsem pa vidim, kakšen vpliv ima masaža na moje doma … Sem skoraj malo evforična in komaj čakam nadaljevanje!

Oli,

… najprej se ti zahvaljujem za prečudovit večer, ki si nam ga podarila. V meni je pustil globok pečat, hvala ti!!! Hvala za to predavanje. Hvala za gigantsko darilo. To so izkušnje, ki jih noben denar tega sveta ne more kupiti. Hvala, ker govoriš slovensko, in hvala, ker te tako odlično razumem. Vedno pogosteje in lažje pa tudi čutim pomen tvojih besed. In ko mi to uspe, se smejim, navznoter in navzven, ker je tako lepo! Moram ti povedati, da sem se po tvojem predavanju včeraj in danes fenomenalno počutila, v tistem prostoru je bila zbrana res posebna energija. Hvala ti!

Oli,

hvala, hvala  za  včerajšnji prečudoviti večer. Doživeto zelo težko izrazim, ampak preprosto –  bilo je KRASNO … Domov sva se peljala  v nebeških energijah. Ta občutek še kar traja, zelo si želim, da bi trajalo čim dlje!!!

Ljuba Oli!

Želim ti sporočiti, da si vrhunska! Kot človek, ženska, zdravilka, svetlobno bitje! V čast mi je, da te imam ob sebi! Veliko mi pomeniš! Ves vikend si bila z mano! Imela sem namreč vrhunsko šolo življenja, a sem vse super rešila! Ti vse povem, ko pridem! Komaj čakam! Ponosna sem nase!

Nočko in objem, T.:)

Koledar dogodkov

 • od 22.09. do 24.09.

  Začetni tečaj refleksne masaže stopal, ob 17 h

  Prijavi se
 • 07.10.

  Tečaj Metamorfne tehnike, ob 9 h

  Prijavi se
 • od 20.10. do 22.10.

  Začetni tečaj refleksne masaže stopal, ob 17 h

  Prijavi se
 • od 27.10. do 29.10.

  Nadaljevalni tečaj refleksne masaže stopal, ob 17 h

  Prijavi se
 • 11.11.

  Napredne veščine za vse, ki delajo z ljudmi ali Postani prvovrsten terapevt, ob 9 h

  Prijavi se
 • od 08.12. do 10.12.

  Začetni tečaj refleksne masaže stopal, ob 17 h

  Prijavi se
 • 15.12.

  Tečaj Metamorfne tehnike, ob 9 h

  Prijavi se