Oli Lukner logo

Za več informacij mi pišite na naslov:

info@zdravljenje.si

»Hvala za nepozabno noro dober vikend in za tvojo pripravljenost posredovati svoje znanje naprej :) Vso pot domov sem vriskala v avtu :)))«

»Ti si učiteljica, ki sem si jo vedno želela imeti in modrec, ki sem si ga vedno želela srečati.«

»Hvala ti za enkraten tečaj refleksoterapije. Nisem si predstavljala, da lahko v enem vikendu osvojim toliko znanja! Počutim se samozavestno in srečno!«

"Rada bi se ti tudi zahvalila za tvoje predavanje. Bilo je z eno besedo briljantno: natančno, jasno, zanimivo, zabavno, z veliko srca pa tudi uma… in seveda z ogromno tvojega znanja in širine!"


"Najlepše se ti zahvaljujem za krasne urice, kjer smo pridobili nova znanja iz refleksologije. To, kar nam ti daš, vse znanje, občutek vrednosti, toplino in predvsem veliko mero ljubezni, se ne da opisati z besedami."


"Hvala za čudovito izkušnjo v celoti, ne samo refleksne masaže stopal kot take, ampak načina podajanja tega znanja. Vse skupaj je bilo zame dejanje ljubezni."

 

VEČ

Tečaji refleksne masaže stopal

Čestitam vam, ker vas zanima refleksna masaža stopal! Je enkratna metoda naravnega zdravljenja, ki čisti in poživlja telo ter povečuje energijo in čustveno ravnovesje. Refleksna masaža je medij, ki povezuje ljudi in ustvarja male in velike čudeže globokega zdravljenja in navdušuje tako terapevta kot klienta.

Na mojih tečajih lahko pričakujete jasnost in veliko praktičnega dela. Srečna sem, da vam lahko posredujem tudi najnovejše znanje s tega področja in celosten pogled na človeka, ki je energijsko, razvojno bitje, sposobno samozdravljenja in preobrazbe.

POMEMBNO: Moj program tečajev refleksne masaže stopal se ujema z zahtevanim znanjem “Kataloga standardov strokovnih znanj in spretnosti”, ki so določeni za pridobitev CERTIFIKATA O NACIONALNI POKLICNI KVALIFIKACIJI (NPK) za poklic refleksoterapevta/tke, ki ga izda Republika Slovenija. Celotno izobraževanje je zelo intenzivno, njegova cena pa je 710 evrov (280 evrov Začetni tečaj, 280 evrov Nadaljevalni tečaj in 150 evrov tečaj Metamorfne tehike).

Že sam Začetni tečaj vam da toliko znanja, da profesionalno in kakovostno izvedete celotno masažo stopal in pri tem izzovete zdravilne učinke. Lahko opravite samo Začetni tečaj ali pa celoten program za pridobitev poklica refleksoterapevta/tke.

Zakaj bi se odločili ravno za moj tečaj refleksoterapije? Ponujam vam znanje dvajsetih let praktičnih izkušenj iz refleksoterapevtske prakse, 14 let uspešnega poučevanja in nenehnega izobraževanja na tem področju. Moji tečajniki se lahko pohvalijo z izvrstno pripravljenjostjo na certificiranju za pridobitev poklica refleksoterapevt/tka (NPK).

 


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_query() in /var/www/vhosts/zdravljenje.si/httpdocs/includes/nudim-vam/single.php:14 Stack trace: #0 /var/www/vhosts/zdravljenje.si/httpdocs/includes/nudim-vam.php(18): include() #1 /var/www/vhosts/zdravljenje.si/httpdocs/index.php(91): include('/var/www/vhosts...') #2 {main} thrown in /var/www/vhosts/zdravljenje.si/httpdocs/includes/nudim-vam/single.php on line 14