Oli Lukner logo

Za več informacij mi pišite na naslov:

info@zdravljenje.si

»Terapijo čutim iz dneva v dan bolj. Tako rekoč  iz dneva v dan bolj žarim. HVALA je absolutno premalo.«

»Hvala ti za prebujenje srca! Itak praviš, da za to nimaš zaslug. Da vse naredimo sami. Se ne strinjam! Sama sem se dolgo trudila, s tvojo pomočjo pa se je premaknilo...Priznavam pa si zasluge, da sem te našla in izbrala za svojo učiteljico.«

»Mislim, da ni besed, s katerimi bi lahko opisala svojo hvaležnost za vso modrost, ki mi jo pomagaš odkrivati. Zmeraj ko prihajam k tebi z občutki strahu in negotovosti, to v sekundi izplamti.«

Oli, res iz srca HVALA! Hvala za odlično podajanje znanja- tvoje besede se kar same pojavijov mojih mislih in me vedno znova pomirijo. Za proces odpuščanja, ki sva ga naredili lahko rečem, da imam novo srce- uživam!"

Hvala za napotke in pomoč pri prebujanju zavesti, čutenju ljubezni do sebe in drugih, spoznvanju in razumevanju smisla življenja in odpuščanja. Hvala za največje darilo, ki sem si ga poklonila za svoj rojstni dan. V trenutkih zmede zaslišim tvoje besede, ki me pomirijo, začutim toplino, pogledam v nebo in se zahvalim življenju.

VEČ

Osebno svetovanje in duhovno mentorstvo

Ljubite življenje in neskončne možnosti, ki jih ponuja? Verjamete, da nismo žrtve neke usode, temveč smo razvojna, vedno spreminjajoča se bitja, sposobna transformacije?  Je v vas nek vztrajen, tihi glas, ki vas nagovarja k notranji svobodi, odpuščanju in ustvarjalnosti?

Ker nas nihče ni podučil o zakonitostih življenja,  se prepogosto izgubljamo v mentalnem kaosu in čustvih, ki temu kaosu sledijo.  Naše življenje pogosto podredimo pomanjševalnicam, ki smo jih o sebi slišali od drugih, prav tako ranjenih in neozaveščenih bitij.

Ste morda že poskušali vse, pa vam ni uspelo? Ste prebrali mnogo knjig, pa ostaja vse enako?

Ker sem ljubiteljica resnice, me  je življenje nagradilo z mnogimi  spoznanji in izkušnjami. Postopoma sem razvila svoj sistem terapevtskega dela, s katerim se vsakemu človeku  posvetim na unikaten način.  Zame sta glavno vodilo znanje in jasnost, kjer ni več prostora za kaos, samopomilovanje ali malodušje. V vsakem človeku vidim moč in svetlobo, ker zajemam iz modrosti in spoznanj o naši resnični Identiteti. Ta je večna, neuničliva, iskrena, radoživa, ljubeča in ljubljena, polna duha. V običajnem človeku spi. V tistem, ki se želi prebuditi, pa sproži moč in ustvarjalnost, ki je ni moč ustaviti.  Enostavno rečeno: če želimo zares spoznati, Kdo smo, nam uspe.

Če torej želite ljubiti samega sebe, ozdraviti svojo žalost, stopiti ven iz strahu, spoznati svoje osebno in svetovno poslanstvo, živeti v uglašenem odnosu s svojim partnerjem, otroki, starši, prijatelji in sodelavci…in čutiti notranjo moč in bleščavo svojih odločitev- znanje in orodja so nam na voljo. Seveda del poti prehodimo skupaj, zagotavljam pa vam, da brez garanja ne bo šlo.

“Trkajte in odprlo se vam bo. Prosite in dano vam bo.” Ne zmoremo sami, pač pa Moč, ki je v nas, uboga našo namero!

Če bi se radi prijavili na osebno svetovanje in duhovno mentorstvo, mi, prosim, pišite po spletni pošti in napišite kdaj imate čas, da vam lahko ponudim primeren termin.

Še nekaj odgovorov na možna vprašanja:

Koliko terapij potrebujete?

Iz mojih izkušenj eno. Ta vam da pomembne uvide, ki jih lahko uporabljate kot vodilo vse življenje. Če pa bi radi prečistili svojo življenjsko zgodbo natanko in postopoma, sem vam seveda na voljo večkrat.

Kako se pripravite na terapijo?

Svetujem vam, da se pred terapijo pripravite in si odgovorite na naslednja vprašanja: kaj si želim, kaj me ovira, po čem hrepenim? Je morda kakšen odnos, ki mi vzbuja nelagodje, bi rad komu odpustil? Katere dele sebe še nisem vzljubil/a?  Ko se tako pripravite, vaša namera pospeši proces zdravljenja.

Koliko časa traja terapija?

Prosim, vzemite si dve uri časa.

Na kaj lahko vedno računate na mojih svetovanjih?

Na ljubče poslušanje, sprejemanje in razumevanje. Na spodbujanje vašega lastnega poguma, strasti do življenja, vaše modrosti in zaupanja vase. Na podporo vaše  unikatnosti in enkratnosti. Na to, da ljubezen nadomesti bolečino, resnica stopi laž, ljubezen premaga strah. Namesto teorije doživite živo, osebno izkušnjo v obliki sveže energije in spoznanja. Če vse to želite, seveda.  

Zakaj vam lahko uspe?

Problemi sami kot taki ne obstajajo. Problemi so izzivi, pri katerih (še) nimamo poguma in ne znanja, da bi se z njimi soočili in jih rešili. Mislimo, da smo ljudje, ki delujemo po fizičnih zakonih. V resnici smo duhovna bitja, ki delujemo po več dimenzionalnih zakonih. Eden teh je, na primer, zakon vzroka in učinka- vsak vzrok ima svojo posledico. Naše življenjske lekcije (vse »neprijetnosti«) nam nudijo priložnost, da prepoznamo, kako smo ustvarili določene situacije. Iskrenost nam tu zelo pomaga. Vzrok je v našem umu!

Sveta se ne da spremeniti, lahko spremenimo le svoj pogled na svet. Izbira je vedno naša. Mislimo z egom, ki ločuje, napada in se brani in pri tem trpimo ali pa izberemo miselni sistem Višjega jaza, blagost srca, ki v vsakomer prepoznava sebe. Bolj ko torej ljubimo druge in jim odpuščamo, toliko bolj čisti in nedolžni v svojem umu postajamo sami. Zakaj? Eno smo. Ko odpustimo drugim, odpustimo sebi. To, da so ljudje naše zrcalo, je postala pogosta in neuporabna pogovorna floskula. Strezni in oplemeniti nas šele spoznanje, da smo te ljudi v svojem umu ustvarili in obsodili mi, ker obsojamo sami sebe. Ni drugega človeka. Vedno vidimo le sebe in lastne projekcije naših bojazni in občutkov krivde, ki so skriti v naši pozdavesti. Nismo »krivi«, da jih imamo, a ključno je, da se jih zavemo, razumemo in jih odslovimo.

Naš ego je prav zares zvit in sposoben zakrivanja pravih vzrokov, da bi nas lahko zadrževal v vlogi žrtve. Dokler se nam zdi, da je vzrok za naš problem izven nas, se doživljamo kot žrtev. Žrtev kaj dosti možnosti nima, torej postaja vedno bolj utrujena, besna in razočarana...žrtev zunanjih okoliščin, pač.

V praksi ugotavljam, da človek stopi na pot notranje preobrazbe in svobode šele takrat, ko je pripravljen prevzeti odgovornost za svoje umske projekcije. Ko si torej prizna, da je vzrok problemov v njegovem umu, ne izven njega, v »drugih ljudeh, njihovih nepravilnh dejanjih, tragedijah, nepoštenostih« itd.  Neizogibno se tako dotakne svoje moči in svojega srca ter tako prične povsem novo pot spoznavanja samega sebe, druge pa osvobodi okov zarotniških zgodb, v katere jih je okoval. Cilj vseh odnosov je ljubezen, ta pa zdravi z nedoumljivo močjo. Teorija je sicer eno, praksa pa drugo. Vsi, ki opustijo ego in odprejo svoje srce, postanejo živa izkušnja svoje Resnične Identitete. Postanejo Mojstri modrosti, na poti k razsvetljenju. Če hrepenite po tem, vam razgrnem zemljevid in ponudim orodje za izkušnjo lastnega Mojstrstva!

 

Če želite intenzivno delati na svoji osebni rasti in duhovnem prebujenju, obiščite tudi odpuscanje.si.

 


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_query() in /var/www/vhosts/zdravljenje.si/httpdocs/includes/nudim-vam/single.php:14 Stack trace: #0 /var/www/vhosts/zdravljenje.si/httpdocs/includes/nudim-vam.php(18): include() #1 /var/www/vhosts/zdravljenje.si/httpdocs/index.php(91): include('/var/www/vhosts...') #2 {main} thrown in /var/www/vhosts/zdravljenje.si/httpdocs/includes/nudim-vam/single.php on line 14