Oli Lukner logo

Za več informacij mi pišite na naslov:

info@zdravljenje.si

Nudim vam

Nobena stvar se nam ne obrestuje bolj kot vlaganje v lastno izobraževanje in v svoj osebni ter duhovni razvoj. Da nam moč, ki je neodtujljiva!

Vem, da ima prav vsak človek neizmeren potencial, ki se morda še ni razvil le zato, ker ga še nikoli nihče ni podprl in s tem zanetil strasti do učenja in napredovanja. Zame je vsak človek svet, torej omejitev zanj ni. Praksa je pokazala, da nikoli ni prepozno stopiti na pot odkrivanja svoje moči in svojih talentov. Rastem in učim se skupaj z vami! Prebrskajte med spodnjimi vrsticami; morda bo vaš notranji glasek poskočil in rekel-  tole!

Tečaji refleksne masaže stopal

Čestitam vam, ker vas zanima refleksna masaža stopal! Je enkratna metoda naravnega zdravljenja, ki čisti in poživlja telo ter povečuje energijo in čustveno ravnovesje. Refleksna masaža je medij, ki povezuje ljudi in ustvarja male in velike čudeže globokega zdravljenja in navdušuje tako terapevta kot klienta.

Več o tečaju

Osebno svetovanje in duhovno mentorstvo

Ljubite življenje in neskončne možnosti, ki jih ponuja? Verjamete, da nismo žrtve neke usode, temveč smo razvojna, vedno spreminjajoča se bitja, sposobna transformacije?  Je v vas nek vztrajen, tihi glas, ki vas nagovarja k notranji svobodi, odpuščanju in ustvarjalnosti?

Več o tečaju

Celostni sistem Duhovnega prebujenja

Da bi vam pomagala do notranje svobode in duhovnega prebujenja, sem s svojim znanjem in izkušnjami oblikovala svoj sistem povezujčih se predavanj, delavnic in osebnih terapij, ki trajajo vse leto.

Več o tečaju