Oli Lukner logo

Za več informacij mi pišite na naslov:

info@zdravljenje.si

KNJIGA USPEHOV

»… hvala se pod mizo vala …«

Odločila sem se, da vam nekaj tega »valjajočega se« postavim na mizo v vpogled… Toliko bolj, ker izpovedi, ki jih boste prebrali, pričajo o pogumu mladih in starih, žensk in moških, ki so se v ključnem trenutku odločili drugače in »tvegali« zaživeti na novo, tvegali so in uspeli! To so ljudje, ki spreminjajo svet s svojim zgledom in tisti, ki ti s svojimi zgodbami orosijo oči in naježijo kožo. Vedno znova - tudi meni! Hvaležna sem, ker so tudi moji učitelji!

Draga Oli,

želim, da veš, kako hvaležna sem za vsak trenutek, za vsako modrost in resnico, ki si mi jo osredovala kadarkoli, še posebej pa v tem letu. Toliko stvari se je spremenilo v mojem življenju odkar te poznam! Res sem hvaležna, da sem lahko del tega prehoda in hvaležna sem zate, da si tukaj in da si, kar si. Preprosto hvala, Oli. Velik objem, K.

Ljuba Oli!

Tole se mi plete po glavi že od sobote <3. Tvoja meditacija mi je segla v srce....tako lepe meditacije še nikdar nisem doživela, pravzaprav sem jo dobesedno čutila, vsako tvojo besedo posebej <3 ponovno sem doživela nekaj posebnega, novega in upam, da ponovljivega. Hvala, srčna hvala, da deliš svoje znanje z nami. A.

Oli, hvala za čudovito izkušnjo in znanje,ki si ga delila z nami,pa za vso pozitivno energijo, ki je res ni manjkalo. Iz popolnih neznancev smo si postali prijatelji in se začutili. Hvaležna za vse! B.

Draga Oli!

Najlepše se ti zahvaljujem za naporen, vendar poučen, bogat in vseobsežen vikend. Dala si nam ogromno... Enostavno ne znam
povedati z besedami, ostaja samo čutenje.

Z lepimi spomini te nosim v srcu in upam, da se bodo naše poti še kdaj srečale. Srčna hvala za prečudovit tečaj.

P

Hvala Oli. Ti si tista LUČ, ki mi je pokazala pot. Kajti, kot sem že večkrat napisala, Tvoja močna vera in Tvoje navdušenje nad resnico in vsem navdušuje tudi mene. Ti si mi pokazala vero in dobroto in moč in ljubezen s sočutjem in še mnogo lepega ... Pomembna si v tem svetu, za ljudi in svet. Objem, K.

Oli, res sem uživala in se veliko naučila na tvojem začetnem tečaju. Vesela sem in hvaležna da sem te spoznala! Si postala delček moje življenjske poti in sem ti hvaležna za vse znanje ki si mi ga v teh dneh posredovala. Resnično je včasih težko biti terapevt, ko pride tista kriza, ko nam pade energija in samozavest, samozaupanje.. Moram reči da s tvojimi toplimi besedami postane vse lažje, in stvari ponovno stečejo.. In pri meni so! :) Hvala ti! J.

FB:

Erika Smolak spomini na moj tečaj, s tabo Oli... bilo je nebeško! smile emoticon

Marinka Lavrič Priporočam vsem, ki si želijo pridobiti znanje iz refleksoterapije in še mnogo več... vrhunski tečaji..... Oli hvala ti

Snezana Kragelj Res so vrhunski! V vseh pogledih!

Erika Smolak Bila na tečaju - čudovito!!!! Hvala Oli za takrat in za danes. Preprosto čudovita si!

Mirjana Radulovič Oli je izvrstna oseba, predavateljica in še veliko več smile emoticon. Priporočam vsem, ki si želite pridobiti kvalitetno..., vrhunsko..... znanje RMS in še več kot to...., z obilo ljubezni in odprtim srcem vas bo popeljala v prečudovito znanje refleksne masaže stopal..... Oli najlepša HVALA! :):)

Marjeta Writzl Ne samo, da refleksna masaža vpliva na čiščenje klienta, tudi terapevt ogromno dobi :), kdor se uči pri Oli pa dobi svetilnik za vse življenje ...

Marjeta Writzl če nisi tam ne moreš vedet, ko enkrat doživiš verjameš v čudeže ... smile emoticon

Tina Dobnik Najboljša možna inštruktorica in tečaj! Zlate roke in duša! Priporočam!

Draga Oli, najprej bi se ti rada zahvalila za novo znanje in nov svet energij, ki si mi ga prikazala. Zelo si me navdušila nad refleksno masažo in sem vesela, da sem imela tako dobro učiteljico. Seveda se že veselim tudi novih tečajev pri tebi :)

Najboljša učiteljica življenja! U.

Draga Oli, tvoja energija je takšna, da nimam besed, čudovita. In tvoji tečaji so čudoviti!!!

Veliko si mi dala, za vzor si mi.

Draga Oli!
Hvala za poslano in hvala, ker si. Neizmerno sem hvaležna, da mi je bilo naklonjeno, da te spoznam in da se lahko učim od tebe. A.

... upam, da se tudi vam odpira vesolje po tem tečaju refleksne masaže stopal - meni se dogajajo take stvari, da sploh verjeti ne morem.... kar se prej ni premaknilo nikamor kljub mojemu neizmernemu trudu, se sedaj zgodi in dogaja, da sploh ne vem kdaj kje kako zakaj..... :) Delam terapije, vse gre super in kot po maslu na tem in ostalih področjih - - OLI IN SOŠOLKAM HVALA!!!

Oli, rada bi se ti zahvalila za NAD VRHUNSKI VIKEND. Bila bi predolga, če bi pisala, kaj vse se mi je lepega zgodilo, kaj vse sem čutila, kaj sem spoznala ... in kaj sem KONČNO PO 12ih LETIH SPROCESIRALA. Res sem navdušena, toliko, da sploh ne znam opisati.

FB:

Teja Štivan Oli, HVALA ti za fantasicno izkusnjo, odprla si mi nov svet, komaj cakam, da ga 'upraksim'! Iskreno priporocam! Cudovita si, objem https://www.facebook.com/images/emoji.php/v7/fe9/1/16/1f496.png💖

Super tečaj, sem ga naredila pred leti pri Oli. Fantastična učiteljica!

Zelo vesela, da sem bila njena ucenka https://www.facebook.com/images/emoji.php/v7/f6c/1/16/2764.png❤ Odlicna uciteljica https://www.facebook.com/images/emoji.php/v7/f6c/1/16/2764.png❤

Oli, hvala ti za vse in za tako čudovit vikend. Zelo sem uživala in že včeraj zvečer naredila terapijo mojima dvema fantoma. Pozdravček, P.

Hvala za cel vikend, cel koncept posredovanja znanja in izkušnja sta bila super. Včeraj sem po tistih masažah po vrstnem redu in po tisti vaji (meditaciji) bila kar malo zamaknjena, umirjena in to je trajalo do večera.

Res že komaj čakam nadaljevanje ...

Draga Oli, hvala za vse poslano, predvsem pa hvala za čudovit izjemen vikend, kjer sem pridobila ogromno neprecenljivega znanja in izkušenj.

Hvala Oli*,predvsem  za nepozaben vikend!
Ob tebi postaneš  nov človek *.
Objem.

... Da dobim pa še pohvale s strani tako edinstvenih oseb kot si ti, draga moja Oli, pa sem še toliko bolj vesela. Človek bi te lahko poslušal ure in ure. Si resnično čista energija ljubezni in modrosti in to se enostavno občuti. Upam, da se še velikokrat srečamo!:) I.

Oli, predvsem še enkrat iskrena hvala za čudovit vikend, katerega sem lahko preživela s Tabo. Res si nekaj posebnega, prav si imela, po to kar prideš, to dobiš... No v resnici sem dobila še veliko več, kot sem imela v mislih... ;* H.

Živjo Olii :))

Hvala še enkrat za tako odlično življensko šolo. Res si srček od srčka, imenitna ženska in še bi se dalo naštevati. I.

Zdravo Oli*

hvala lepa za predano znanje, za vso posredovano literaturo in filmček, za pozitivno energijo in fantastičen vikend. Bilo je sproščujoče in zdravilno. Vaje, ki smo jih delale so fenomenalne. Hvala za vse, N.

Vsem pa še 1x hvala za prečudovit vikend! 

Oli tebi pa sploh nevem kaj naj rečem, kot: si samo ena, ostani taka kot si in nas vodi še naprej. Prečudovita!!! D.

Oli pozdravljena,

rada bi se ti zahvalila za res čudovit vikend, poln enerije, ki še kar traja...

Draga Oli,

Še enkrat pa hvala iz srca za vse kar si nam, si mi dala, toliko neprecenljivega znanja in pristne pozitivne energije, hvala ker si :-)*

Draga Oli, moram ti povedat, da je bila torkova meditacija nekaj najboljšega, vsaj zame. Sem čisto nova, prenovljena, ozdravljena. Očitno se mi je uspelo toliko odpreti, da sem res lahko prejela to, kar je bilo ponujeno. Hočem ti povedati, da sem neskončno hvaležna za vse, kar nam predajaš, za vse, kar si in za vse, kar postajamo mi, ko smo s tabo. Veselim se tega novega sveta, ki ga ustvarjamo, saj, kolikor ga okušam, je res nepredstavljivo lep. HVALA ti. K.

Simona Šolinič na FB: Oli je bila v nekem danem trenutku mojega Življenja moja Učiteljica. Dala mi je več kot bi mi na področju refleksologije, na katerem sem se izobraževala, dal kdorkoli na tem svetu. Njena energija je energija Mojstra. Za to bom hvaležna do konca Življenja. Oli, enostavno te besede morajo doseči Srca mnogih Ljudi. Naj skozi deljenje tvojega zapisa izrazim globoko Hvaležnost in Ljubezen. Zato delim tvoj zapis: "Ljubezen je l j u b e z e n. V tebi je, zato je tvoja. Misliš, da za njen izraz potrebuješ objekt, ki bi ga celo nekoliko posedoval? Dihaj jo, živi jo, neuničljiva je. Daj to ljubezen sebi, okopaj se v njej. Tako ustvariš notranjo polnino. Ljubezen nikoli ne more boleti. Ljubezen samo je." www.odpuscanje.si

Draga Oli, ne vem kako naj se ti zahvalim, za te tri dni, ki so bili zame čudoviti.  Priznam prišla sem s strahom "kaj pa če mi ne bo šlo"...in odšla srečna in ponosna sama nase. S svojim odličnim znanjem, izkušnjami in tvojo močno magično energijo si celi skupini dala to, kar smo si po tihem želele.  

Ja, tukaj sedaj bi lahko sledila reklama..Merci...hvala, ker si...samo kaj, ko nam še čokolado zrihtaš najboljšo!!!
Skratka polna energije, sem doma naredila še eno masažo in grem sedaj spat kot najbolj zadovoljen človek.

Oli zivjo!!
Te ze pogresam, tvoj mili glas danes ne boza več mojih ušes ... Ni mi uspelo, da bi s tabo spregovorila kaj več, a to niti ni pomembno- bilo je nepozabno.
Ko sem te opazovala pri masaži, so se tvoji prsti gibali po stopalih kot da bi igrala svojo melodijo po bozanski harfi, med tem pa si se vsem globoko usedla v nasa srca. Verjamem in vem, da se bomo še velikokrat srečali. En velik  in globok poklon, hvala ti, res si z zlatom obsijana. Lp, S.

Draga Oli,

tudi zame je bil ta vikend izjemen, ker si tudi ti izjemna. Hvala ti za vse!
Nikoli si nisem mislila, da me bo življenje zaneslo na to pot (masaže). Ko sem zasledila članek v neki reviji, mislim da spomladi, o tebi in tvojem delu, pa tam je bila tvoja čudovita slika ljubečih leva in ovčke..., me je Energija enostavno usmerila...Se že veselim ponovnega srečanja, M.

Pozdravljena!

Hvala za čudovito izkušnjo v celoti, ne samo refleksne masaže stopal kot take, ampak načina podajanja tega znanja. Vse skupaj je bilo zame dejanje ljubezni. Sedaj razumem, kaj pomeni biti ljubezen, biti kanal modrosti v tem svetu. B.

Oli,

včeraj je bilo, tako kot vedno pri tebi, fantastično. Všeč mi je, da si tako sproščena, ljubeča in da vse to deliš z nami. Potem na delavnici nastane eskplozija čiste ljubezni, harmonije in radosti. Hvala ti za to lepo darilo. J.

Draga Oli,

Najlepše se ti zahvaljujem za krasne urice, kjer smo pridobili nova znanja iz refleksologije. To, kar nam ti daš, vse znanje, občutek vrednosti, toplino in predvsem veliko mero ljubezni, se ne da opisati z besedami. Tega ne doživiš nikjer. Vesela sem, da sem te spoznala in vedno znova se veselim snidenja s tabo. Hvala ti za vse iz dna srca. L.

Draga Oli,

Moram te kontaktirati in ti napisati, če slučajno ne veš, da si zlat žarek, ki sveti v naši, na srečo, bližini!

Verjetno res ne veš, kako zelo intenzivno je bilo lansko leto in kako intenzivni so bili intenzivi. Že mesece premlevam doživljanja z intenziva, neštetokrat pomislim nate, se spomnim česa, tvojih besed, obćutkov z delavnic, predvsem pa si mi vzor miline, dobrote in pristne pozornosti :) Kakorkoli, hotela sem ti povedati, hvala ker si in za vse o čemer si me naučila, učiš in bos naučila!

Lep pozdrav, V.

Draga Oli,

Hvala ti za prebujenje srca! Itak praviš, da za to nimaš zaslug. Da vse naredimo sami. Se ne strinjam! Sama sem se dolgo trudila, s tvojo pomočjo pa se je premaknilo..

Priznavam pa si zasluge, da sem te našla in izbrala za svojo učiteljico. Takoj, ko sem videla tvojo internetno stran sem vedela, da si prava oseba. Šele sedaj (ko si mi omenila izdelavo tvoje nove internetne strani) sem se zavedla, da mi je ravno tvoja stara internetna stran dala bistveno sporočilo :

Pričakovala sem osebo, ki ima namero širiti in učiti Ljubezen. Učiti ljubezen s čim manj besedami in čim več učinka, z vso odgovornostjo in gorečnostjo, brez patetičnosti in ostalih podobnih priteklin.

Našla sem več kot sem pričakovala. Občutek v srcu ne popusti…

Oli, hvala. Tole sem morala napisat. Se vidiva, M.

Draga Oli* 

Mislim, da ni besed, s katerimi bi lahko opisala svojo hvaležnost za vso modrost, ki mi jo pomagaš odkrivati. Zmeraj ko prihajam k tebi z občutki strahu in negotovosti, to v sekundi izplamti. Zmeraj dobim točno tisto, kar v danem trenutku rabim, kar rabi moja duša. Dolgo časa pa sem rabila, da pride vse, kar si mi povedala, v mojo zavest, da se usidra. Mislim, da se je to končno zgodilo:) Najbolj zanimivo od vsega pa je, da zmeraj ko sem pri tebi, se potem začnejo pojavljati osebe v mojem življenju, ki samo potrjujejo tvoje besede. Ali pa jaz to zaznavam bolj odprto. Tvoji nasveti so mi v veliko pomoč tudi pri mojem delu.

Vsak dan je poseben in veselim se vsakega posebej.

Iz srca ti hvala:-) K.

Živijo, Oli,

Najprej bi se ti še enkrat zahvalila za prečudovit vikend na začetnem tečaju refleksoterapije! Oli ti oddajaš eno prečudovito energijo, meni se je prvič v življenju zgodilo, da sem enostavno jedla besede učitelja. Takega učitelja (kot tebe Oli) do sedaj še nisem imela, da bi me tako pritegnil k vsebini ne glede ali me je stvar zanimala ali ne sem z mislimi vedno odtavala kam drugam, pri tebi pa se mi to kljub utrujenosti ni zgodilo in to je bilo zame nekaj povsem novega. Spomnim se tvojih besed, ko si v petek rekla,da bomo v nedeljo že same znale masirat in po pravici povedano ti nisem verjela in sem bila na koncu tečaja še enkrat pozitivno presenečena saj sem dejansko znala masirati kot si nas naučila. Komaj čakam nadaljevalni tečaj. Lp,I.

Ljuba Oli,

beseda hvala ali neštetokrat hvala za včerajšnjo terapijo, ki si mi jo poklonila, nekako ne opiše niti približno hvaležnosti, ki jo čutim. Poklonila si mi natanko to, kar me je pritegnilo na tvoji spletni strani, ki sem jo že velikokrat pregledovala, preden sem se odločila in prijavila na tečaj refleksoterapije, a nisem znala opredeliti, za kaj gre. Prejela sem to, kar si upam trditi, razlikuje tvoje tečaje od tečajev, ki potekajo po Sloveniji. Začutila sem neskončno božjo ljubezen, drhtenje, vibracije, energije, barvo, svetlobo. Zavedla sem se luči v sebi, ljubezni, ki jo prejemam in predajam. Na dan so privrela čustva, solze so se ustavile nekje na poti do doma. Počutim se svobodno, da bi poletela kot metulj in zdi se mi, da s srcem objemam ves svet. Vedno sem nekako vedela, da si zaupam....no, sedaj to čutim. Najbrž je jasno, da sem spala spokojno, globoko in dolgo, včeraj zvečer so me nekoliko bolele oči. Zaradi solz ali pa mogoče še vedno nočem nekaj videti? Ljubim resnico in sramežljivo jo iščem že vse življenje, a me ego kar naprej speljuje kot vražiček na napačno pot. Mislim, da sem končno pripravljena....

Oli, prekrasna luč si, izžarevaš zdravje, dobroto, ljubezen, veselje, energijo...vse, kar življenje je, če ga le čutiš in živiš.

Veliko najboljšega ti želim, največ pa ljubezni.

Pozdravček, N.

Pozdravljena,

Za lepe misli, zahvalo ni nikoli prepozno: HVALA TI, HVALA, HVALA.... srečala in imela sem možnost biti s čudovito osebo- S TEBOJ.

 Lep vikend, M.

Oli, sama sebi se čudim kako napredujem iz dneva v dan. Sploh zadnje dni čutim intenzivne premike tako na telesni kot duhovni plati ... pronica in odpira se nekaj kar se mi zdi, da že dolgo čaka na preboj ... zdi se mi, kot da začenjam živet svoje sanje :) Za kar gre velika zahvala T*E*B*I :))) Hvala ker deliš z nami svoje blagoslove, da z njimi rastemo vsi :) M.

Draga Oli!

Še se spominjam prvega dne ko sem te prvič srečal na začetnem tečaju refleksne masaže. In prav tistega dne se je moje življenje začelo občutno spreminjati. Šele ko sem srečal tebe sem pravzaprav začel dojemati smisel življenja, kdo sem, kaj sem in zakaj sem. Prav TI si mi dala vedeti, da sem božansko bitje in prav ti si v meni zanetila ogenj radosti in ljubezni. 

Tvoji tečaji refleksne masaže so res nekaj čudovitega. So tako igrivi, veseli in sproščeni, da bi na njih hodil še in še. Dala si nam ogromno znanja, takega in drugačnega. Ne samo znanja refleksne masaže, tudi veliko znanja za življenje.

Tvoje meditacije oziroma vaje, kot jim praviš pa so sploh poglavje zase. Iz meditacije v meditacijo sem čutil, kako se bolj in bolj spreminjam, kako bolj in bolj postajam celovit. Energije, ki jih vzspostaviš na meditacijah so tako fantastične, tako čudovite, da te enostavni preplavi val toplote in neizmerne ljubezni, ki jo čutiš še nekaj dni po meditaciji.

Oli, si čudovito božansko bitje in ko te gledam se mi zdi, da kamorkoli prideš spreminjaš svet okoli sebe. S svojim nasmehom, ljubeznijo, besedami... Hvala TI, da si to kar si in hvala TI za vse kar si dala meni, drugim in vsemu svetu.

Objemček, Zlatko

Draga Oli,

Moram ti priznati, da je bil najin petkov pogovor nekaj najboljšega, kar se mi je zgodilo v celem življenju. Pomagala si mi uvideti stvari. Pomagala si mi videti realnost. Pomagala si iz kaosa videti red. In mi s tem pomagala najti harmonijo. Ljudje mi govorijo, da imam bolj nizek in žameten glas, v katerem se skrivajo načrti in da oddajam mir. Khmmm, kako zelo nenavadno. A, tako se tudi počutim.

Oli, hvala za iskren in navdihujoč petkov pogovor, ki je zakoličil več stvari:
- delo na sebi je delo slehernega dne,
- samo mi smo kreatorji naših življenj,
- horizontalni odnosi nam prinašajo rast, če se tako odločimo,
- realnost je veliko bolj preprosta, kot pa naše predstave in iluzije o njej

Všeč mi je, kako se izražam, ko pišem o stvareh, ki jih ti s svojim zdravljenjem povzročiš v meni. Prosim zahvali se vodnikom še v mojem imenu. Naredili so veliko delo.

Briljantna si!

In to bova prav kmalu sporočili tudi svetu.

Komaj čakam.

Cenim, da lahko sodelujem s teboj na tako tesni, odprti, iskreni in ljubeči ravni. 

Pomeniš mi. Lep dan, T.

Draga Oli!

Skoraj ne mine dan, da nebi vsaj za hip pomislila nate, ker se čisto vsak dan srečujem z čudeži, o katerih si nam govorila. Ja, res se je vse spremenilo in te spremembe so čudovite! Moje življenje je postalo ena sama zabava! Kljub tempu, obveznostim in "problemom", diham na visokih vibracijah in res, čisto drugače gledam na vse, kar se mi dogaja. Opažam čudeže, spremembe, lekcije in res mi uspeva ostati v stiku s sabo in svojimi občutki. Čudovito je! Ravno zato nisem hodila na vaje- drugi del, ker sem res hotela sama v sebi najti to, kar si nas učila v prvem delu, brez podpore tvoje in skupinske energije. V veliki meri mi je uspelo! Vse spremembe v meni občuti tudi moja okolica, ker se je vse uredilo. Moja družina in vse.

Oli, zavedam se, da imaš pri vsem tem veliko vlogo, ker si me naučila živeti življenje. Z besedami ti ne morem povedati, kako zelo sem ti hvaležna za to! Naprej zmorem sama, iskreno pa upam, da se bova še srečevali in ostali v stiku (ja, itak, da bova)!

No, evo, zdaj sem se čisto razgovorila, ampak toliko vsega bi ti rada povedala :) Vem, da si ti, sonce, v redu in tako naj tudi ostane!!

Ljuba Oli, naj ti bo res lepo in hvala ti, ker misliš name!

Srčen objem in hvala, ker si!!! M.

Ljuba Oli!

Preden sem spoznala tebe in tvoj dar (terapije), je bil moj svet samo črno-bel. Bolj črn, kot bel! Živela sem iz dneva v dan in se ves čas spraševala, kje je radost, mir, kje je ljubezen, kje je sreča?!

Danes je vse drugače! Odprla si mi oči, pokazala pot do tega, da sem danes polna ljubezni do sebe, vseh in vsakogar. S pomočjo tvojih terapij in usmeritev gledam na življenje popolnoma drugače. Vse je prav, vse je spet v barvah. Našla sem sebe, opravila s preteklostjo in s popolnim sočutjem opazujem ljudi okrog sebe, ki jih ta pot- upam, da- še čaka.

Izkušnje in dogodki v našem življenju so darilo, da se lahko učimo in s tem rastemo, da znamo odpreti srce in zmoremo pomagati tudi drugim. Zdaj to vem in iz vsega srca sem ti hvaležna, tebi in Bogu, da mi te je poslal nasproti. Hvala, ker si! Iskren objem, M.

OLI, ti si kot magnet, ena sama milina in pozitiva, mi se vsi kar lepimo nate in te občudujemo!

Srečna sem da me je pot pripeljala k tebi.

Hvala ti, Vlasta

Draga Oli!

Moram ti povedati, da je bila najboljša odločitev v vsem mojem življenju ta, da sem prišla na tvoj tečaj refleksne masaže. Do takrat nisem niti vedela, v kakšni temi živim. S svojimi stavki si mi razsvetlila pot in moje življenje je že od prvega tvojega predavanja v petek spremenjeno! Oprosti, če se ti tole zdi patetično, ampak ti si učiteljica, ki sem si jo vedno želela imeti in modrec, ki sem si ga vedno želela srečati- podpora in brca v enem paketu miline in razumevanja. Zato rečem sebi, hvala, M., ker sem te našla! Te obveščam, objem, M.

Draga Oli,

hvala ti za vse, kar si mi dala na tvojem tečaju. Znanje, lepoto, ljubezen, veliki uvid, da je mogoče drugačno, veliko globlje dojemanje življenja, ljudi, vseh živih bitij, vsega okoli nas, sveta. Še se bom vračal k vsemu, kar sem se naučil pri tebi. Še se bova videla. Vse, kar sem spoznal, sem že začel uporabljati. Zdaj ravno odhajam na morje, kjer bom tudi obujal ta nadvihujoča spoznanja o širjenju naše zavesti. Tvoje fotografije so mi bile zelo všeč. Zelo so navdihujoče. Izžarevajo močno skupno energijo naše povezanosti. Upam, da se bomo še videli.  Želim ti prekrasen dan, M.

Draga Oli, hvala ti za čudovite meditacije, ki so mi prinesle velike spremembe na vseh področjih. Predvsem opažam, da sem sedaj veliko bolj prizemljena in v stiku sama s seboj. Iz svojega življenja sem dala stvari, ki me ne podpirajo več in se ne ukvarjam več s stvarmi, ki mi rušijo harmonijo. Vaje so odlične in jih redno vsakodnevno delam. Predvsem sedaj razumem, da sem božansko bitje in da je vse tako kot mora biti.

Zdaj čutim večjo samozavest in notranjo moč, da se postavim zase in da si zaslužim le najboljše. Od terapij naprej sem bolj povezana sama s seboj, čutim več radosti, veselja in notranjega miru.

S stvarmi, ki niso moje se ne ukvarjam več. Nasproti mi prihajajo pozitivne situacije in pozitivni ljudje. Začela sem sprejemati sebe in sedaj sprejemam druge ljudi take, kot so.

Draga Oli, še bi lahko pisala o svojih  pozitivnih izkušnjah na tvojih terapijah! Veselim druženja s teboj, ker mi vedno prinese pozitivne spremembe! Hvala ti in objemček, N.

Ljuba Oli,

Prišla sem do točke v življenju, ko so bile vse poti »konec ceste«, vsa vrata zaprta, oken, skozi katera bi se morda lahko rešila, pa ni bilo. Bila sem na tleh, pravzaprav globoko v blatu, vendar pa sem si tokrat bila pripravljena to tudi priznati.

V tem težkem obdobju mojega življenja si prišla (in tudi ostala) OLI, luč in mi pomagala osvetliti temo, v kateri sem živela. Pomagala si mi poiskati pot na površje in se ponovno roditi, da lahko danes iskreno rečem SREČNA SEM, DA SEM. Tvoje ljubeče vodstvo je prelepa izkušnja, tvoje prijateljstvo dragocen dar. HVALA OLI! Ostani luč. TO JE IZ SRCA! N

Oli, hvala, ti si me začarala :)! M.

Oli zdravo,

Tudi jaz se ti od vsega srca zahvaljujem za vse tvoje učenje. Jaz sem kar požirala z odprtimi usti tvoje predavanje. VELIKO, prav veliko sem odnesla s seboj......delila bom z mojimi klienti in strankami pri masažah.

Še enkrat hvala za vloženi trud............S.

Draga Oli,

Terapijo čutim iz dneva v dan bolj. Tako rekoč  iz dneva v dan bolj žarim. HVALA je absolutno premalo. Pozdrav od M.!

Hej Oli

Sem se hotel samo pohvalit, da sem danes oddal diplomsko in ti reči hvala za tisti pogovor v avtu na poti nazaj iz Budimpešte, ko si mi pomagala, da sem se dokončno odločil končati faks.

Še enkrat hvala za vse. Vse dobro ti želim.

Objem, J.

Oli živjo! 

Vse kar si "obljubljala", da se bo po tečaju dogajalo, se res dogaja...

Nisem več isti, pri delu sem napredoval, celota, ki jo ponujam strankam, je bolj celovita, energija, prizemljenost in povezanost močnejša in učinki večji, kar je seveda lepo. 

Stranke mi še v večji meri vračajo oziroma dajejo in to je prava smer. Trenutno je sicer manj strank, so pa te vse boljše, v smislu samozavedanja, dela na sebi, spoštovanja in hvaležnosti. In tovrstno klientelo in prijatelje si želim. Skratka fino!

Hvala in se vidiva na nadaljevalnem tečaju. M.

Oli, opazila sem, da si končno dala na spletno stran pričevanja tvojih tečajnikov in klientov. To me je nagovorilo, da bi kaj takega napisala tudi sama. Nekaj sem se mučila s stavki in razlagami, potem pa se mi je posvetilo- vse lahko zaobjamem le v enem stavku!

"Oli se ne da opisati z besedami, Oli moraš doživeti!" Tako! Zdaj pa prosim, to objavi! Hvala ti, lep pozdrav! Dejana Javoršek

Oli, hvala za čudovit večer. Po napornem dnevu je bila to zares sprostitev. Domov sem prišla povsem prerojena, dobila sem toliko energije, da sem doma še zlikala in pripravila fantoma kosilo za naslednji dan. Super si!

Pozdrav, K.

Ojla Oli, midva se prijavljava na intenziv. Hvala ti za čudovite trenutke in vse informacije. Zmeraj poveš tisto, kar rabimo.

Pozdravčke, N.

Pozdravljena!

Včeraj je bilo pa res čudovito, taka energija, kar nisem mogla priti k sebi.

Res iz srca hvala, počutila sem se kot da lebdim.

Midva z D. delava na sebi, sva polna energije!

Skratka same pozitivne stvari se nama dogajajo.

LEP DAN, komaj čakam drugi torek   V.

Draga Oli!

Najlepša hvala ti za čudovite trenutke, ki sva jih preživela s teboj, za potovanje k sebi, v svoj dom. Rada te imava, objemček od obeh! N. in Z.

Pozdravljena Oli,Naj se ti najprej zahvalim za vse,za tvojo energijo, misel in nesebičnost.HVALA, HVALA, HVALA, HVALA........ZA TO KAR SI IN KAR DELAŠ ZA LJUDI! RADA BI SE UDELEŽILA TVOJIH DELAVNIC ČEZ POLETJE !Lep pozdrav M.

Draga Oli!

Rada bi ti samo sporočila, da je bila zame torkova meditacija MEGA! ;)

Naredila sem toliko korakov naprej, da jih sploh ne znam prešteti ;)

Hvala, ker deliš z nami! *

Pozdravček in objemček, M. ;)))

Oli,

Tvoje besede so mi ves vikend neprestano hodile po glavi. Malo sem se upirala (ego se je razburjal!), potem pa sem naredila tako, kot si mi svetovala. Vse se je uresničilo! Ne morem ti povedati, kako sem srečna. Če bi vedela, da je potrebno le malo poguma, da se ti vse spremeni, bi to storila že prej. Neskončno sem hvaležna, da si prišla v moje življenje. Objem od srečne H.

Oli, hvala, ker si me včeraj sprejela v skupino, čeprav se nisem pravočasno prijavila.

Bilo je čudovito.... ti pa si vsak dan lepša in bolj svetleča.

Po meditaciji sem bila polna energije in sem še pozno v noč delala, celo angleščino sem se še lahko učila...

Nimaš pojma, kako me je to tvoje darilo "postavilo pokonci", saj je za mano do sedaj najtežje obdobje v mojem življenju.

Še enkrat hvala za vse in se vidimo naslednjič.

Te objemam in pozdravljam, S.

Draga Oli,

Šele zdaj razumem, zakaj sem bila šele zdaj pripravljena, da te srečam! Hvala za tvoje ljubeče oči in podporo, neskončno si mi pomagala. Tvoje besede me spremljajo vsak dan.

Pozdravček od hvaležne R!

Pozdravljena Oli in Robert !

Včeraj je bil čudovit večer. Jaz sem še danes blažena in umirjena. Tudi meni sta odprla oči in srce.  Pred mano so se tri gospe pogovarjale, kako jim je lepo, ker so tam. Skratka bilo je lepo. Tvoji mami sem pa itak rekla, da je živ dokaz, da vse to deluje, ker vsakič, ko jo vidim, zgleda bolje. Robertov Cd sem preposlušala že dvakrat. Spet ga čutim v prsih, tako, kot vse njegove. Zelo mila in nežna glasba. Pomirjujoča in hkrati ohrabrujoča za velika dejanja in moč.

Vem, odprla sem srce in postala luč, pa rešitve kar same pridejo, kot si nam rekla včeraj.

Hvala!!!!

Lepo se imej. M.

Oli, hihi, se vidimo! Večkrat ko slišim in večkrat ko preberem kakšno knjigo, bolj in bolj živim v zadovoljstvu sebe in se imam rada, kar prej nisem znala. Ti poveš vse tako preprosto, res ni potrebne velike filozofije... prej pa ni bilo osebe, ki bi me naučila tako živeti, preprosto sem bila vdana v sistem. Hvaležna sem za vse ljudi, ki mi prihajajo naproti :) s katerimi rastem... Hvala Ti. T.

Pozdravček, zahvaljujem se ti za še en čudovit,čudovit vikend.... toliko informacij, ki jih je potrebno še ponotranjit in resnično zaživeti...ob tvojih besedah se vse zdi toliko lažje, moje življenje se mi zdi resnično preprosto :) hvala Ti. T.

Oli pozdravljena,

kot sem ti obljubila, da ti bom sporočila kako napredujem z mojimi klienti, ti sporočam, da se pri vseh vse spremeni na bolje. Pri tistih, ki so pa imeli bolj resne težave-ciste na jajčnikih, neprehodne jajcevode, išias, ki so bili spremljani tudi zdravniško, vsi so bili napoteni že na operacijo- so bile vse operacije odpovedane, ker se je stanje čisto izboljšalo. Tako, da zdaj ne vem ali naj ti verjamem, ko si mi rekla, da je v meni malo zdravilca ali lahko vse to pripišem refleksni.

Hvala ti za vse, lepo bodi, M.

Draga Oli,

Hvala še enkrat za posredovanje tvojega pogleda, razumevanja in dojemanja refleksoterapije, vsakdana, človeka in življenja. Vse mi je bilo (in mi je z vsakim dnevom, izkušnjo, spoznanjem) tako blizu in razumljivo. Življenje doživljam bolj sproščeno, skoraj brez krčev in strahu. Zdaj sem na poti sprejemanja sebe in spoznavanja ljubezni. Ni lahko in vem, da potrebujem dodatna znanja in informacije.

Hvala Oli, ker deliš z nami svoje znanje in informacije. Potovanja in odkrivanja novega s pomočjo tvojega pogleda so neskončno fajn in želim si, da bi jih bila deležna tudi v prihodnje, ter predvsem, da bi trajala.

Oli, HVALA. Lep dan, T.

Pozdravljena Oli,

Res sem hvaležna, da sva se srečali. Tvoji nasveti mi zelo pomagajo. S tvojo pomočjo se stvari spreminjajo na bolje. Počasi, a zanesljivo.

Hvala. Lep dan, M.

…Od tvojega vikenda naprej sem kot prerojena. Mož me skoraj ne spozna več (»pa kaj ste delali tam?« me sprašuje, haha), v službi pa sem veliko bolj mirna in sprejela sem nekaj odločitev, ki so že dolgo čakale. Med tednom sem naredila šest refleksnih, če verjameš ali ne, uživala sem, oni pa tudi- moja prijateljica je imela kar močne reakcije!

Oli, tečaj je bil fantastičen! Dal mi je veliko več, kot sem pričakovala. Cenim to, da si s svojim znanjem darežljiva. Mislila sem si, kako si bo težko zapomniti vso to novo znanje, zdaj pa ti povem, da sem že v ponedeljek masirala sina, ne da bi gledala na liste. Navdušena sem…nad sabo!

Oli, meni se je od tvojega vikenda naprej spremenilo življenje! Masiram z največjim užitkom in čutim navale energije, poleg tega pa sem našla v sebi zadovoljstvo, ki je zadnja leta nekam plahnelo. Nisem si mislila, da bom tako vzljubila refleksoterapijo in da bom lahko v tem našla samozavest. Hvala ti za vse znanje, ki ga nesebično daješ in za tvojo odprtost in ljubezen, hvaležna sem za to, da sem te spoznala!!!

Oli, rad bi se ti zahvalil za krasen vikend. Naučil sem se ogromno, že dolgo pa se v nobeni skupini nisem počutil tako sprejet. Življenje gre naprej, a v mojem srcu (in rokah) se je prejšnji vikend veliko spremenilo…

Draga Oli, v moji glavi si naredila v majhno revolucijo, čeprav sem (nerada priznam in me je sram) malo skeptično in z nekaj rezerve brala pohvale na tvoji spletni strani. Seveda te takrat še nisem poznala in mi zato ne smeš zameriti nekaj previdnosti. Globoko se me dotaknila tvoja človeška ljubeznivost, tvoja modrost in potrpežljivost. Hvala.

Oli....najboljše kar se mi je zgodilo v vseh mojih izkušnjah z izvajanjem masaž. Včasih so mi bile v upor, sedaj pa si mi pokazala pot, kako vzljubiti to kar delaš in deliti to s svojimi klienti in ljudmi, ki si želijo moje pomoči. Da ne govorim o tem, da si najboljša učiteljica, govornica kar sem jih kdaj videla. S tabo delati je užitek. Hvala* :-)

Oli, poti človeka so resnično zanimive. V nekem trenutku ti je jasno, da ni naključji. In da se ti vse zgodi takrat, ko si na nekaj, na prav tisto, pripravljen. Tečaj refleksoterapije pri tebi nikoli ni samo obrt in tehnika, je tudi popotovanje do velikih spoznanj. Spoznanj o sebi, o drugih in o človeku nasploh. Hvala za tvoje mentorstvo, hvala ta tvoja znanja, hvala za tvojo iskrenost, preprostost in razumljivost podajanja novih informacij in hvala za tvojo modrost. Z veseljem in navdušenjem spoznavam velike ljudi, ki so upajo izpolnjevati in živeti svoje poslanstvo. Velik poklon!

ŽIVJO!
Rada bi se še enkrat zahvalila za nepozabno noro dober vikend in za tvojo pripravljenost posredovati svoje znanje naprej :)
vso pot domov sem vriskala v avtu :)))
Pozdravček, M.

Včeraj je bilo čudovito, ljuba Oli.
Sem v enem še kar napornem obdobju, a dane sem se zbudila kot prerojena. Pravzaprav se je vse postavilo na svoje mesto že, ko sem prišla - krasna skupina, utelešenje nečesa varnega in domačega.
Ni dovolj, če ti rečem "Zelo hvala!!", je pa to vse, kar zmorejo besede. Itak pa veš, da je za njimi neskončno več, kot se sliši.
Bodi še naprej tako, kot si - božansko. Objem, T.

Oli, hvala ti za nepozaben vikend! V teh treh dneh sem se naučila ogromno! O refleksoterapiji in o sebi. Nikdar si ne bi mislila, da ti lahko taka stvar spremeni življenje- meni ga je- predvsem v mojem stiku z domačimi…Ta teden sem zmasirala moža in obe hčeri in, kot si rekla, je to vneslo še več ljubezni v naš odnos…ti sporočim o posledicah!

Draga Oli, kot veš, sem bila že na raznih tečajih masaž in izpopolnjevanjih, a tako dobrega sistema predavanja, kot ga imaš ti, še nisem doživela. Zdelo se mi je noro, da je možno v treh dneh osvojiti vse cone, tehnike in nazadnje še speljati celotno masažo sama, brez tvoje pomoči- moram reči, da čutim samozavest, predvsem pa vidim, kakšen vpliv ima masaža na moje doma…Sem skoraj malo evforična in komaj čakam nadaljevanje!

…najprej se ti zahvaljujem za prečudovit večer, ki si nam ga podarila. V meni je pustil globok pečat, hvala ti!!! …Hvala za to predavanje. Hvala za gigantsko darilo. To so izkušnje, ki jih noben denar tega sveta ne more kupiti. Hvala, ker govoriš slovensko in hvala, ker te tako odlično razumem.  Vedno pogosteje in lažje pa tudi čutim pomen tvojih besed. In ko mi to uspe, se smejim, navznoter in navzven, ker je tako lepo!

…moram ti povedati, da sem se po tvojem predavanju včeraj in danes fenomenalno počutila, zbrana je bila res posebna energija v tistem prostoru. Hvala ti!

…Oli, hvala, hvala  za  včerajšnji  prečudoviti večer.  Doživeto zelo težko izrazim, ampak preprosto -  bilo je KRASNO... , domov sva se peljala  v nebeških energijah. Ta občutek še kar traja, zelo si želim, da bi trajalo čim dlje!!!

Ljuba Oli! Želim ti sporočiti, da si vrhunska! Kot človek, ženska, zdravilka, svetlobno bitje! V čast mi je, da te imam ob sebi! Veliko mi pomeniš! Ves vikend si bila z mano! Imela sem namreč vrhunsko šolo življenja, a sem vse super rešila! Ti vse povem, ko pridem! Komaj čakam! Ponosna sem nase! Nočko in objem, T.:)