Oli Lukner logo

Za več informacij mi pišite na naslov:

info@zdravljenje.si

Intervjuji

Najraje se povezujem z ljudmi v živo.

Na predavanjih rada ljudem gledam v oči in vidim, kako se energije oplajajo in vibrirajo višje, ko zazvenijo besede resnice. Tukaj pa je nekaj intervjujev, ki bodo morda za vas imele podoben učinek...!

Vse stvari so rešljive!

Že 30 let se ukvarja z naravnim zdravljenjem, od refleksoterapije stopal, ki jo še vedno uči, do izpopolnjevanja v mnogih drugih zdravilskih tehnikah. Med njimi je tudi štiriletno izobraževanje na zdravilski šoli Barbare Brennan v ZDA, ki vključuje intenzivno ozaveščanje vzorcev in delo na sebi.

 

PDF

Presenetljivi učinki refleksne masaže stopal

Refleksna masaža stopal je zelo učinkovita metoda naravnega zdravljenja in dragoceno znanje za vzdrževanje družinske zdravstvene preventive ter kurative. V tujini je zelo cenjena tudi kot dopolnilna metoda medicini, saj se obe, tudi pri težjih boleznih, odlično dopolnjujeta.

 

PDF

Prečisti misli, odpusti, ljubi

Vsak konflikten odnos nas spomni, česa pri sebi še nismo sprejeli in vzljubili. Kar vidimo zunaj sebe, je to, kar si mislimo o sebi.

 

PDF

Je zdravje zapisano v stopalih?

Ena od alternativnih terapij je tudi refleksologija, terapevtska masaža stopal, ki naj bi vplivala na zdravje drugih delov telesa. Lahko z masažo stopal dosežemo odlično zdravstveno stanje? Kako deluje? Kaj moramo storiti?

 

PDF

Čas velikega čiščenja

Oli Lukner, terapevtka in predavateljica, je prepričana, da leto 2012, ki ga zaznamujejo izjemno redki astronomski dogodki v vesolju, vsem prebivalcem planeta prinaša izjemne spremembe. Tudi preskok na višje ravni zavesti. V tem času naj bi se aktiviralo vseh 12 plasti naše DNK, zaradi česar naj bi mnogi pri sebi odkrili nove sposobnosti in talente. Za ta novi svet, ki naj bi se rojeval, naj bi vsakdo napredoval z osebno odločitvijo za sočutje, razumevanje, potrpežljivost, toleranco, hvaležnost, ljubeznivost in odpuščanje – ter za ljubezen.

 

PDF

Velika priložnost za osebno preobrazbo

Številna stara ljudstva so za čas okrog leta 2012 napovedala korenite spremembe na Zemlji – in zdaj so tu! Zemlja gre v novi cikel svojega evolucijskega razvoja in skoraj sedem milijard ljudi skupaj z njo potuje v svoj evolucijski proces – v novo stanje zavesti. Mnogi se pretvarjajo, da se ne dogaja nič, čeprav so znaki več kot očitni!

 

PDF

Pot vračanja k sebi

Novejšo zdravilska tehnika v slovenskem prostoru – EMF Balancing Technique – je tehnika uravnovešanja elektromagnetnega polja človeka (na kratko EMF), ki temelji na novo odkritem energetskem sistemu človeka. Srečo imam, da lahko ob tem spregovorim tudi o svoji osebni izkušnji, do katere me je popeljala naša sogovornica, terapevtka Oli Lukner, ki pravi, da je EMF metoda, ki lahko osvobodi človeka vseh spon preteklosti in prepričanj ter aktivira njegovo notranjo moč in njegovo resnično, ljubeče bistvo.

 

PDF

Vsak dan šteje

Nihče ne more nikogar ozdraviti, človek se zdravi le sam. Dober zdravilec mu lahko pri tem le pomaga: s svojim znanjem in energijo ga balansira in spremlja na poti k notranjemu ravnovesju, poudarja predavateljica in terapevtka Oli Lukner. In dodaja: "Zdravljenje se vedno začne v nas samih. Vsaka kakovostna sprememba je neločljivo povezana z ljubeznijo do sebe, s samospoštovanjem in z aktiviranjem človekovih vrednot. To pa so večinoma stvari, na katere je
marsikdo v svojem življenju pozabil."

 

PDF

Partnerski odnosi malo drugače

Oli Lukner je zdravilka in svetovalka (tudi) za partnerske odnose.

Njena zdravilska in svetovalna pot se je začela z refleksno masažo stopal, študij je nadaljevala pri svetovno znani zdravilki Barbari Brennan v ZDA, nato pa še na mnogih drugih šolah zdravilstva doma in po svetu. Približno osemnajst let je delala s posamezniki, ki so jih pestile različne zdravstvene težave, skoraj toliko časa pa se kot terapevt ukvarja z medosebnimi odnosi.

 

Preberi