Oli Lukner logo

Za več informacij mi pišite na naslov:

info@zdravljenje.si

O zdravilstvu in zdravilcih

Učenje zdravilskih tehnik zdravilcu le pomaga, da preseže svoj dvom. Dvom v to, da lahko zdravi izključno Božanski duh v obliki energije, ki je informacija in resnica naše popolnosti. »Zdravilska tehnika« zdravi zdravilca. Če ima "srečo" (he, he),  postane zdravilec s tem spoznanjem ponižen in umakne svoj mali ego ter tako ponudi svoje bitje Božanskim energijam, da ga vodijo. Postane ponižen posrednik resnice, ki spomni trpečega na njegovo popolno stanje zdravja.

Zdravilska tehnika ni pomembna. Pomembna je le kot medij za zdravilca in klienta, da se naučita predati in verjeti v svoj lasten neuničljiv duh.

Zdravljenja in zdravilstva v resnici ni mogoče kontrolirati, ga zakonsko urediti in »posedovati«.

Zakaj?

Vsak človek je zdravitelj. Drugim posredujemo to, v kar verjamemo. Ljudje, ki posredujemo višjo resnico, pomagamo k celovitemu zdravju.

Prestrašeni ljudje učijo strah. Resnicoljubni ljudje na strah in na ustrahovanje ne bodo nasedli- aktivirali bodo svoj pogum in se osvobodili. Oboje zdravi. Oboje pomaga, da najdemo pot do svoje resnice in moči.

Ljudje vseh ras, poklicev, starosti, verovanj smo zdravilci! Sedem milijard zdravilcev!

Imamo ljubeče in dobre zdravilce, zdravnike, peke, šoferje, prodajalce, učitelje, zidarje, policaje in poštarje!

Imamo neljubeče in slabe zdravilce, zdravnike, peke, šoferje, prodajalce, učitelje, zidarje, policaje in poštarje!

Zdravilstvo ni nekaj, kar počneš. ZDRAVILSTVO JE TO, KAR SI.

Nekateri ljudje si za svojo izkušnjo izberejo šarlatana. Res zanimiva in poučna izkušnja, vredna svojega denarja! Nekateri si izberejo nekoga, ki nosi oblačilo ljubezni in resnice. Svobodna volja vsakogar je, da ima pravico izbire svoje izkušnje! Le ta ga bo pripeljala do spoznanja, ki mu bo pomagalo ozdraveti. Kajne, ljubljeni?

Nazaj na seznam objav